hamilemiyimmm yoksa Psikolojikmi :(:(

A

asi_01

Ziyaretçi
slm arkadaslar.... hamilelik testi yapmama 2gün var ama bende değişiklilkler var yada bana öyle geliryorrr... sol gögüs ucum kasınıyorr sürekli uyku hali bidee saol kasıgım ara ara agırıyor... ve bugün hiç olmayan bişey oldu ben ömrü hayatımda bal yemedim ama bu sabah bal kaymak yemek istedim bian. normalde sireli seylerden nefret ederim ama bugün bayıla bayıla yedim.. sizceee hamişmiyim yoksa psikolojikmi :KK43::çok üzgünüm:

olabilir tabiki..inşallah hamişsindir..canım Allah gönlüne göre versin...adetine iki gün kaldıysa belki testte çıkar

olabilir tabiki..inşallah hamişsindir..canım Allah gönlüne göre versin...adetine iki gün kaldıysa belki testte çıkar

inşallahhh... eczaneden test almak istiyorum ama daha 2gün var diye ya cıkmazsa diye korkuyorum.. acaba cıkarmıı:çok üzgünüm:

slm arkadaslar.... hamilelik testi yapmama 2gün var ama bende değişiklilkler var yada bana öyle geliryorrr... sol gögüs ucum kasınıyorr sürekli uyku hali bidee saol kasıgım ara ara agırıyor... ve bugün hiç olmayan bişey oldu ben ömrü hayatımda bal yemedim ama bu sabah bal kaymak yemek istedim bian. normalde sireli seylerden nefret ederim ama bugün bayıla bayıla yedim.. sizceee Hamilemiyim yoksa psikolojikmi :KK43:
olabilir canım benimde daha hiç yemek istemediğim şeyleri canım çekiyordu yap bakalım cıkmazsada daha üzülme cunku daha varmıs zaten gününe

gamyoncuiremsuumarım hamilesindir.seni anlıyorum çünkü ben de anne diyen bir bebiş istiyorum...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

inşallahhh... eczaneden test almak istiyorum ama daha 2gün var diye ya cıkmazsa diye korkuyorum.. acaba cıkarmıı:çok üzgünüm:
canım döllenme zamanına bağlı..çıkmazsa gününde gene yaparsın..inşallahh hamişsindir:CüvCüv:

test yaptım çıkmadıı :1no2::1no2::gitme::sinifsinif: eğer günümdede çıkmazsa hayallerim bi kez daha yıkılır yaaa :KK43: ama ya bu belirtilerrrrrsenağlama

:teselli:üzme kendini hamiş olduğunu paylaşacağın gün gelecektir.ne zamandır bebiş istiyorsun.benim 1 yıl oldu...:teselli:

:teselli:üzme kendini hamiş olduğunu paylaşacağın gün gelecektir.ne zamandır bebiş istiyorsun.benim 1 yıl oldu...:teselli:

inşallahhhhhh.... bende 6 ay filan oldu :çok üzgünüm: sende müjdeli haberler verirsin inşallahhh:1hug::teselli:

ben iki buçuk ay önce adetim 1 hafta geçtiği için eczanede satılan hamilelik testi yaptım sonuç pozitif çıktı eczazı bana 1 hafta daha bekle sonra kan testini yaptırırsın dedi bende tam bir hafta sonra kanama başladı doktora gittim kan testi yaptılar 5.6 oranında hamilelik varla yok arasında dendi

bendede bi ara gebelik oldu tutunamayan gebelik dediler :KK43: moralim çok bozuldu.. şimdide öle olacak diye çok korkuyorummm :KK43::KK43:

arkadasım üzülme biz bu istek içimize girdikten sonra hayatımızdaki küçük ayrıntıların farkına varıyoruz sanırım, önceden farketmesidiğimiz herseyi bi hamilelik belirtisi olarak algılıyoruz ve kendimizi öylesine kaptırıyoruzki testte tek çizgi çıkınca hayal kırıklıgına ugruyoruz hatta bazen (yani ben =)) aglıyoruz. Bu yüzden sakın ümidini kaybedip aglama sakın üzülme boşyere, nasıl olsa Rabbimin izniyle gelicek bebişimiz, kendimizi en rahat hissettigimiz dönemde ve artık kafaya takmadıgımız dönemde tesste çift çizgi çıkıcak ben buna çok inanıyorum. Toparlan kendine gel nasıl olsa olucak bu ay inşallah olmuştur saglıkla ve test yanlıştır diyelim ama bu ay olmazsa aralık cok yeni bir umut =)) ve bende burdan okucam insallah hamiş haberini.. Sevgiler =))

arkadasım üzülme biz bu istek içimize girdikten sonra hayatımızdaki küçük ayrıntıların farkına varıyoruz sanırım, önceden farketmesidiğimiz herseyi bi hamilelik belirtisi olarak algılıyoruz ve kendimizi öylesine kaptırıyoruzki testte tek çizgi çıkınca hayal kırıklıgına ugruyoruz hatta bazen (yani ben =)) aglıyoruz. Bu yüzden sakın ümidini kaybedip aglama sakın üzülme boşyere, nasıl olsa Rabbimin izniyle gelicek bebişimiz, kendimizi en rahat hissettigimiz dönemde ve artık kafaya takmadıgımız dönemde tesste çift çizgi çıkıcak ben buna çok inanıyorum. Toparlan kendine gel nasıl olsa olucak bu ay inşallah olmuştur saglıkla ve test yanlıştır diyelim ama bu ay olmazsa aralık cok yeni bir umut =)) ve bende burdan okucam insallah hamiş haberini.. Sevgiler =))

inşallah canım. allah azından duysun gönlünde bebek hasteri ceken herkes kavussun inşallahhh.... bendeki belirtiler sizce gebeliğime işaret yoksa psiikolojikmi özellikle gögüs ucalarım çok kasınıyor sürekli uyku hali... yada bukadar kısa sürede gebelik varsa normalmi bu belirtilerr:çok üzgünüm:

inşallah canım. allah azından duysun gönlünde bebek hasteri ceken herkes kavussun inşallahhh.... bendeki belirtiler sizce gebeliğime işaret yoksa psiikolojikmi özellikle gögüs ucalarım çok kasınıyor sürekli uyku hali... yada bukadar kısa sürede gebelik varsa normalmi bu belirtilerr:çok üzgünüm:

canım gögüslerde hassasiyet varsa ve daha önceden olmuyosa vede ilaç almadıysan gebelik belirtisi olabilir ama biraz daha bekle bence 2 gün daha bekle hatta bişeylerle oyalanki zaman geçsin yoksa zaman geçmez, erken gebelikler testte cıkmıyabiliyor bazen Bence sen kanda baktır ama bayrama denk geliyo nasıl olcak?

canım gögüslerde hassasiyet varsa ve daha önceden olmuyosa vede ilaç almadıysan gebelik belirtisi olabilir ama biraz daha bekle bence 2 gün daha bekle hatta bişeylerle oyalanki zaman geçsin yoksa zaman geçmez, erken gebelikler testte cıkmıyabiliyor bazen Bence sen kanda baktır ama bayrama denk geliyo nasıl olcak?

ewet bayrama denk geliyor. ben bayram sonunu nasıl bekliyecem hiç bilmiyorummmmm ... gögüs ucalrım çok asırı kasınıo daha önce hiç olmamıstıı

hayırlısı olsun tatlım. inşallah hamilesindir.
bende 2 ay belirtiler yaşadım. ama psikolojık sanırım. istiyoruzya kendımızı dınlıyoruz herşeyı hamılelık belirtsi sanıyoruz.
ben geçen ay kesın hamıleyım dedım. yumurtlama dönemimde ilişki oldu. belirti sandıklarım; göğüslerim çok acıyodu , akıntı vardı, kasıklarım ağrıyodu arada. ama gününde adet oldum
Artık takmıcam hayırlısı nezamansa elbet olur. böyle düşün düşün olmuyor stres yapıyoruz. herşeyi akışına bırakmak lazım.
buraya girmiyorum eskisi kadar . her okuduğum belirtileri kesin hamleyim diyorum ümitlenıyorum. kendimi kandırıyorum sadece.. ama sonuç aynı kafamçokkarıştı
ALLAH BÜTÜN İSTİYENLERİ BEBİŞLERİNE KAVUŞTURSUNNN :Saruboceq:

ya bende igne yaptirdim ve duphaston kullandim 3 gun gecti hala adet olmadim bi kac gun önce vardi bi kac belirti ama bugun hic yok sadece sirt agrisi var ama azcik karnim agriyo o kadar test yapsam idrar testi cikarmiCADIARZU

X