Hamilemiyimm, Testime bakarmısınız ?

melismelo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
40
8
6
24
Merhaba,
En son 01.08.2021 de adet olmuşdum ve bugün adetim 2gün gecikti. Normalde düzensiz adet dönemim olduğu icin bukadar erken hamilelik aklıma gelmezdi ama bu sefer nedense icimden test yapmak geldi gidip bir test alıp yapdım ama sabah değildi öğleden sonra yaptım testleri. Test positiv cıktı anında ama saniyesinde tabi inanamadım bozukdur gibisine hemen gibip clear blue aldım 2 tane ikiside positiv cıktı anında ama bana hala inandırıcı gelmiyor böyle olup yanılan varmı cünki yorgunluk, uykusuzluk haric birşeyim yok göğsülermdede öyle ağrı sızı değişiklik yok bilemedim üstelik sağ alt tarafta hafif bir sancı var afet olucak gibiyim onuda cözemedim şimdi kadın doktoru 1ay termin vermez ( bu arada schwanger - hamile demek yurtdışında kalıyorum sizdede testler positiv cıkıp sonra adet olan varmı veya böyle alt karın ağrısı yaşayan ama yinede hamile olan

Almanca olanı anlamadım ama diğerleri pozitif gibi

Edit: açıklamışsınız zaten pardon ben testlere odaklanmışım Hayırlı olsun

Hamilesiniz büyük ihtimalle hele de hemen çizgiler belirginleştiyse şimdiden tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah

Benim de aynı şekilde olmuştu adet olacak gibi ağrım vardı ama hamile olduğumu öğrenmiştim. Yine de bi doktora gidip emin olmakta fayda var hayırlısı olsun

1 ağustosta regl olmuşsunuz 7 gün sürse en fazla
7 eylülde 30 gün yapar bugün 14ü 37 gün olmuş
Bu kadar uzun mu döngüleriniz?

1 ağustosta regl olmuşsunuz 7 gün sürse en fazla
7 eylülde 30 gün yapar bugün 14ü 37 gün olmuş
Bu kadar uzun mu döngüleriniz?
Evet malesef 45 güne kadar bile olmamışlığım var cok strese girdiğim zaman ama doktora gitmişdim hicbir sıkıntım yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…