Hamilemiyimm sizceee kızlar acill yarıdmm!!

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
öncelikle merhaba.ben bekar bı bayanım.Ben bundan 20 gun once norlevo ılac kullandım korumalı ılıskı sonrası herhangı bır sorun olmasın dıye ve sonrasında gelen kanama ıle yazz24 ılacına basladım.daha oncede 1 sene boyunca kullanmıstım fakat 6 ay kadar ara verdım. bu ay tekrar kullanmaya basladım.adet duzensızlıgım var.sağ yumurtalıgımda polıkıstık oldugunu ogrendım doktor kontrolunde ve oyuzden bu ılaca basladım.fakat benım sorunum; adetım ayın 28 ınde olması lazım.son 1 haftadır ılacın etkısıylemı neden bılmıyorum cok fazla mıde bulantım,ve karnımda şişlik hissediyorum,birde gun boyu suren baş agrım var.sebebı bu ılacın etkısı olabılırmı? bukadar uzun surermı?yoksa gebelık soz konusumudur?yardım ediin banaa lutfennn (( cok mutsuzum!!sımdıden tesekkur ederım

birde test yapsam nezaman cıkar acabaaa? ıdrar testıı yapmayıı dusunuyorum.onerebılecegınız bır marka varmı ?

günaydın bence sen hemen eczaneden bir test al boş ver marka önemli değil al bitane yap mide bulantıların ve şişlik ilacın etkisiyle olabilir ama mutlaka test yap en azından rahatlarsın

daha yapmadım canım arastırdıgıma gore sabah ılk ıdrarla yapılması gerekıyor dıyor.yarın sabah yapıcam . mıde bulantım var bırazz. wallahı anlayamadm.canım sıkılıyor ıyıcene bırde benım sag yumurtalıgımda kıst war ılacın etkısı gıbı gelıyor.cunku korunmalı ılıskı yasadım ve kıst we adet duzenszlıgım nedenı ıle olucagmı sanmıyorum.suanda kawerengı akıntım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…