Z Znypck Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2014 62 18 36 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Znypck #1 Bugün adet günüm normalde günü gününe adet olurum sancım var ama olmadım. Bebeğimiz olsun istiyoruz hamile olma olasılığım varmıdır
Bugün adet günüm normalde günü gününe adet olurum sancım var ama olmadım. Bebeğimiz olsun istiyoruz hamile olma olasılığım varmıdır
M musmutluluk Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2013 2.858 1.228 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Znypck #2 test yaparsan anlarsın...
minminnak her daim u'mutlu' Kayıtlı Üye 6 Mart 2015 583 295 13 Nisan 2015 Konu Sahibi Znypck #3 Znypck .!.: Bugün adet günüm normalde günü gününe adet olurum sancım var ama olmadım. Bebeğimiz olsun istiyoruz hamile olma olasılığım varmıdır Genişletmek için tıkla... her adet gecikmesi hamilelikten diyemezsin canım o yüzden kesin sonuç idrar veya kanda test yapmak..hayırlısı olsun..
Znypck .!.: Bugün adet günüm normalde günü gününe adet olurum sancım var ama olmadım. Bebeğimiz olsun istiyoruz hamile olma olasılığım varmıdır Genişletmek için tıkla... her adet gecikmesi hamilelikten diyemezsin canım o yüzden kesin sonuç idrar veya kanda test yapmak..hayırlısı olsun..