• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimm değilmiyimm😶

Hznrdlgz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
3
0
1
31
Merhaba konuyu inşallah doğru yere açmışımdır🙏Adetim bu ay 13 gün gecikti evde idrar testi yaptın negatif çıktı bugün doktora gittim rahim duvarın kalın ince olsa hiç test bile istemezdim dedi . Kan testi verdim ama sonucunu almadım daha . Bu neden olur yaşayan var mı

13 gün gecikmeyle mutlaka idrarda çıkması lazımdı canım. Hakkında hayırlısı...

Negatif çıktığına göre hamile değilsiniz galiba daha önce adet duzensizliginiz oluyomuydu canım

Rahim
Merhaba konuyu inşallah doğru yere açmışımdır🙏Adetim bu ay 13 gün gecikti evde idrar testi yaptın negatif çıktı bugün doktora gittim rahim duvarın kalın ince olsa hiç test bile istemezdim dedi . Kan testi verdim ama sonucunu almadım daha . Bu neden olur yaşayan var mı
Rahim duvarı adet dönemleri de kalinlasiyor gebelik oluşur diye olusmazsa adet kanaması ile o doku dökülüyor. Doktorunuz tedbir amacli istemiştir. Gec döllenme ihtimali vs olabilir. Ama 13 gunde silikte olsa cikardi diye düşünüyorum. İnşallah istediginiz gbi sonuclanir

Herkeze merhabalar, sat 13 aralik. Adet duzensizligim var birde pko test yapmadim sizce yapmaliymiyim. Hamile olabilirmiyim sadece yogun renksiz akintim var ama adet olucakmis gibi bi belirtim yok

Geç döllenme de olabilir bu sitede çok okudum adetim gecikti test yaptım negatif çıktı aradan birkaç hafta sonra pozitif çıktı diye. Eğer geç döllenme olduysa hamile kalma ihtimali olabiliyor yani ben de 10 gün gecikti adetim sanki olacakmış gibi sancılarım var ama olmadı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah

Back