- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
sebebini bilmiyorum dr. milyonlarca sebebi olabilir dedi.Bu arada bu akşam idrar testini yineledim ama çizgi yine çok silik çıktı ona canım sıkıldıSenin sebep ne canım benim de aynı 2 kürtaj bir kimyasal. Inşallah hamilesindir bu arada :)
yaa inşallah çok teşekkürederimgördüm canım gördümmmçok ince bir çizgi çok yeni sanırım dikkat et kendine
Hiç Sıkma canını. Pat diye yükselmez ki zaman ilerledikçe koyulaşır rahat ol stres yapma. Güzel düşün güzel olsun canım :)sebebini bilmiyorum dr. milyonlarca sebebi olabilir dedi.Bu arada bu akşam idrar testini yineledim ama çizgi yine çok silik çıktı ona canım sıkıldı
Allah senden razı olsun,içime su serptin,gönlünden geçen ne varsa olsun inşallahHiç Sıkma canını. Pat diye yükselmez ki zaman ilerledikçe koyulaşır rahat ol stres yapma. Güzel düşün güzel olsun canım :)
Âmin canım hepimizin gönlündeki olsun inşallah :)Allah senden razı olsun,içime su serptin,gönlünden geçen ne varsa olsun inşallah
canm senin goğus ağrın nasl. Çok aşırı mıAllah senden razı olsun,içime su serptin,gönlünden geçen ne varsa olsun inşallah
bu sefer gram gögüs agrim yok diger gebeliklerimde aşırı vardıcanm senin goğus ağrın nasl. Çok aşırı mı
ayy gerçkten mi. Banada umut oldu. Bnim diğer gebeliklerinde goğsumde bıçak ağrısı vardı resmn. Şimdi ise ağrı var ama çok keskin değil. Umut vardır hala o zamn demibu sefer gram gögüs agrim yok diger gebeliklerimde aşırı vardı
neden dktra gitmiosun canmbu aksam idrarimı 8 saat tutup yaptiğım farkli bir markanın testi cizgi çoooook silik
canım artık en az bir hafta bekleyip gitmek istiyorum.kimyasal gebelikse yine çok üzülürüm ondan gidesim yok hiçneden dktra gitmiosun canm
çizgiyi gordum. Çık silik. Bnim son gebelkte aynen bolydicanım artık en az bir hafta bekleyip gitmek istiyorum.kimyasal gebelikse yine çok üzülürüm ondan gidesim yok hiç
Kızlar bana da akıl verin bu ay kimyasal yaşadım bugün doktora gittim korunma dedi ben korunacaktım ama baktı rahim temizlenmiş korunmayın bence dedi Aklım karıştıayy gerçkten mi. Banada umut oldu. Bnim diğer gebeliklerinde goğsumde bıçak ağrısı vardı resmn. Şimdi ise ağrı var ama çok keskin değil. Umut vardır hala o zamn demi
tabiki korunma canm. Kimyasalda rahim zedelenmez bile., bn duşuk yaptım yinede korunmuyorumKızlar bana da akıl verin bu ay kimyasal yaşadım bugün doktora gittim korunma dedi ben korunacaktım ama baktı rahim temizlenmiş korunmayın bence dedi Aklım karıştı
Ya kafam çok Karışık canım ben de pKO ve insülin direnci var bir de kanda Heterozigot var. Doktorun biri gebelik kayıplarımdan pkoyu sorumlu tuttu ama ben hamile kalabiliyorum yani şiddetli pKO Değilim. Sadece insülin direncini sorunlu gördü ama diğer gittiğim doktorlar pKO hamile kalmaya engel olur sen hamile kaldıktan sonra etki etmez bebeğe dediler. Ben de hamile kalıyorum ama ölüyor of iyice bunaldım yatabiki korunma canm. Kimyasalda rahim zedelenmez bile., bn duşuk yaptım yinede korunmuyorum
haa o zamn durum bşka. İice oğren ne yapman gerektiğini oyleyse ondan sonra başla bnceYa kafam çok Karışık canım ben de pKO ve insülin direnci var bir de kanda Heterozigot var. Doktorun biri gebelik kayıplarımdan pkoyu sorumlu tuttu ama ben hamile kalabiliyorum yani şiddetli pKO Değilim. Sadece insülin direncini sorunlu gördü ama diğer gittiğim doktorlar pKO hamile kalmaya engel olur sen hamile kaldıktan sonra etki etmez bebeğe dediler. Ben de hamile kalıyorum ama ölüyor of iyice bunaldım yakilo problemim var ama kendi doktorum hamile kalıyorsan sorun değil mantığında öteki doktor da kilo ver dene dedi
Prof bile pKO bebeğe zarar vermez dedi ama bilemiyorum ya korunmayacağım galiba.haa o zamn durum bşka. İice oğren ne yapman gerektiğini oyleyse ondan sonra başla bnce
Bazı dr. lar kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalındığını söylüyor.Bana sorarsan korunma derimProf bile pKO bebeğe zarar vermez dedi ama bilemiyorum ya korunmayacağım galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?