• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyimm bu sefer olsun artık

sebebini bilmiyorum dr. milyonlarca sebebi olabilir dedi.Bu arada bu akşam idrar testini yineledim ama çizgi yine çok silik çıktı ona canım sıkıldı
Hiç Sıkma canını. Pat diye yükselmez ki zaman ilerledikçe koyulaşır rahat ol stres yapma. Güzel düşün güzel olsun canım :)

bu aksam idrarimı 8 saat tutup yaptiğım farkli bir markanın testi cizgi çoooook silik

Eklentiler

• 2015-04-01 00.14.05.jpg
    2015-04-01 00.14.05.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 111
ayy gerçkten mi. Banada umut oldu. Bnim diğer gebeliklerinde goğsumde bıçak ağrısı vardı resmn. Şimdi ise ağrı var ama çok keskin değil. Umut vardır hala o zamn demi
Kızlar bana da akıl verin bu ay kimyasal yaşadım bugün doktora gittim korunma dedi ben korunacaktım ama baktı rahim temizlenmiş korunmayın bence dedi Aklım karıştı :(

Kızlar bana da akıl verin bu ay kimyasal yaşadım bugün doktora gittim korunma dedi ben korunacaktım ama baktı rahim temizlenmiş korunmayın bence dedi Aklım karıştı :(
tabiki korunma canm. Kimyasalda rahim zedelenmez bile., bn duşuk yaptım yinede korunmuyorum

tabiki korunma canm. Kimyasalda rahim zedelenmez bile., bn duşuk yaptım yinede korunmuyorum
Ya kafam çok Karışık canım ben de pKO ve insülin direnci var bir de kanda Heterozigot var. Doktorun biri gebelik kayıplarımdan pkoyu sorumlu tuttu ama ben hamile kalabiliyorum yani şiddetli pKO Değilim. Sadece insülin direncini sorunlu gördü ama diğer gittiğim doktorlar pKO hamile kalmaya engel olur sen hamile kaldıktan sonra etki etmez bebeğe dediler. Ben de hamile kalıyorum ama ölüyor of iyice bunaldım ya :( kilo problemim var ama kendi doktorum hamile kalıyorsan sorun değil mantığında öteki doktor da kilo ver dene dedi :(

Ya kafam çok Karışık canım ben de pKO ve insülin direnci var bir de kanda Heterozigot var. Doktorun biri gebelik kayıplarımdan pkoyu sorumlu tuttu ama ben hamile kalabiliyorum yani şiddetli pKO Değilim. Sadece insülin direncini sorunlu gördü ama diğer gittiğim doktorlar pKO hamile kalmaya engel olur sen hamile kaldıktan sonra etki etmez bebeğe dediler. Ben de hamile kalıyorum ama ölüyor of iyice bunaldım ya :( kilo problemim var ama kendi doktorum hamile kalıyorsan sorun değil mantığında öteki doktor da kilo ver dene dedi :(
haa o zamn durum bşka. İice oğren ne yapman gerektiğini oyleyse ondan sonra başla bnce

Back
X