• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyimdir

Ebrss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
11
0
1
32
Arkadaslar burayi epeydir takip ediyorum bu gune kismetmis uye olmak.Ben 6 aydir bebek istiyorum bu ay klomen gonal f kullandim bir yumurtam olustu ve bunu hissettim kasiklarimin agrisindan duramiyordum sonra Ovitrelle catlatma ignesi kullandim simdi kasik karin ağrısı bisey kalmadi ve adetimin 18.günü bu sekilde hamile kalan varmi yani kasik karin agrisi belli bir sureden sonra geciyomu cevaplarsaniz sevinirim

Benim bildiğim, ağrı diye hissettiğin
Kas hareketleri, ama adet döneminde

Gebeliği bilmiyorum
Kalbinden geçen, en doğru zamanda olsun

Ovitrelle den sonra 18.gün mü bugün?
19.güne kadar adet olunmazsa gebelik oluyor normalde ama kesin birsey denilemez.
Kasık ağrısı da gelip gidebiliyor her insanda bir degil. Yarın bi test yapin insAllah gebesinizdir..

Arkadaslar burayi epeydir takip
Arkadaslar burayi epeydir takip ediyorum bu gune kismetmis uye olmak.Ben 6 aydir bebek istiyorum bu ay klomen gonal f kullandim bir yumurtam olustu ve bunu hissettim kasiklarimin agrisindan duramiyordum sonra Ovitrelle catlatma ignesi kullandim simdi kasik karin ağrısı bisey kalmadi ve adetimin 18.günü bu sekilde hamile kalan varmi yani kasik karin agrisi belli bir sureden sonra geciyomu cevaplarsaniz sevinirim

ediyorum bu gune kismetmis uye olmak.Ben 6 aydir bebek istiyorum bu ay klomen gonal f kullandim bir yumurtam olustu ve bunu hissettim kasiklarimin agrisindan duramiyordum sonra Ovitrelle catlatma ignesi kullandim simdi kasik karin ağrısı bisey kalmadi ve adetimin 18.günü bu sekilde hamile kalan varmi yani kasik karin agrisi belli bir sureden sonra geciyomu cevaplarsaniz sevinirim
Yumurtaniz oluştu ve bunu siz mi hissettiniz kontrole gitmediniz mi..çatlatma iğnesi yapılalı kaçınci gün..benim kasik ağrim cok olmamisti..

Yok canim kontrole gittim 16mm olustu yumurtam ve catlatma ignesi olali 4. Gunum adetimin 18. Gunu bendeki belirtiler gitti aceba dollenme olmamismidir

Yok canim kontrole gittim 16mm olustu yumurtam ve catlatma ignesi olali 4. Gunum adetimin 18. Gunu bendeki belirtiler gitti aceba dollenme olmamismidir
daha yeni canım hatta catlatma iğnesinde de gebelik hormonu olduğu için şu an yalancı gebelik belirtileri bile yasayabilirsiniz..iğneyi olduktan sonra 14.gün belli olur..biraz sabirli olun insallah olur..

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra çatlar yumurta.. İlişki günlerini söylemiştir doktorunuz. İğneden sonraki 19.gune kadar bekleyin daha çok erken..

Back