Cok erken gebelik bence canm kan testiyle kesinlestir hayirli olsun:)İkinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Evet 6 haftalık hamileyim kan testi sonrasında pazartesi doktorada gittimSeymam85 ne durumdasın hamile misin merak ettim.
Evet 6 haftalık hamileyim kan testi sonrasında pazartesi doktorada gittim
olabilirr benimkide boyle cikmisti hrmrn bi kan testi yaptirİkinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim
Canm hayirli olsun...var hamilelik rahat ol.diktora git canimEki Görüntüle 1965616
İkinci çizgi silik var gibi hamilemiyim sizce??
Teşekkür ederim inşallah . Hemen gidecegimCanm hayirli olsun...var hamilelik rahat ol.diktora git canim
Var cnm hayirli olsunKızlar bide buna bakın sizce var mı..? Eki Görüntüle 1967390
Bence adetin yakin gebelik varsa bile cok erken
Var cnm hayirli olsun
Kızlar bende adet ilk günüm iki ayrı marka test yaptım ikisinde de silik çizgi var hamilemiyimCanm hayirli olsun...var hamilelik rahat ol.diktora git canim
Var gibi gözükmüyoo du. Acaba bu kişi hamile mi Merak içindeyimKızlar bide buna bakın sizce var mı..? Eki Görüntüle 1967390
Hayırlı olsun MaşallahKızlar bende adet ilk günüm iki ayrı marka test yaptım ikisinde de silik çizgi var hamilemiyim
Çok heyecanlıyım ilk değil ama 6 aydır isttyoduk kardeş oğlan inşallah hayal kırıklığı olmaz iki ayrı test de silik çizgi ciktiKızlar bende adet ilk günüm iki ayrı marka test yaptım ikisinde de silik çizgi var hamilemiyim
Var gibi gözükmüyoo du. Acaba bu kişi hamile mi Merak içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?