hamilemiyim

vesairee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
51
12
3
Merhaba arkadaslar 3 gun once ilişki esnasinda bnden kan geldi korktm doktora gittim su kisti dedi basit bi kistmis aslnda bebek bekliyodum ama degilmis ama 3 gundur surekli midem kazınıyo akintim çoğaldı adet olmamada bir gun var acaba hamile olabilirmiyimki

nereden bilelim? biraz daha bekle, test yap. belirtiler de hemen 3 günlük hamilelikte kendini belli etmez zaten.

ama hemen böyle belli olmaz ki daha adete 1 gün varmış
erken gebelik testi yapın

Adet tarihinin üzerinden 2 hafta geçmeden ultrasonda da görünmez ki. Adet tarihi geçince bi idrar testi yapın bence.

Yerleşme kanaması ilişki sırasında gelmiş olabilir. Akıntıda erken hamilelik belirtisi. Midenin kazınması sanırım psikolojiktir daha ortada kese bile yok vücuduna etki etmesi imkansız. Hayırlısı olsun beklemen lazım.

İnşallah hamilesindir Rabbim hayırlı saglıklı evlat versin isteyen herkese:dua:

Hamile olmak istiyor musun
İstemiyor musun ?
Ona göre yorumumla destek vereceğim.
Benimde böyle bir konum vardı
Ama ben olmaktan korktuğum için yok denilip desteklenmek amaçlı açmıştım konuyu

Calismalr 2 haftalik ama yani 3 gunluk deil 3 gun dedigim kanamam oldu 3 gun once hayirliysa isterim tabiki☺

Valla inşAllah hamilesinizdir ama valla şu konudan içim şişti artık...hamile olup olmadığınızı burdan kimse bilemezzzz

Hamile olma ihtimalin var, ama olmama ihtimalin de var... En iyisi kan testi yaptırman.

mide kazınması ile hamilelik nerden alakalı onu anlmadım.. bu belirtiler hamilelik belirtisi değil, ama bir tahlil yapın şüpheleniyorsanız..

hamıle oldugunu kanıtlar bır bılgı vermemıssın, bız bılemeyız kı.

Sadece paylasmak istedim tabikide burdan anlayamam ama insan duygularini paylasmak istio iste

Back