ara ara oluyo özellikle tuvaletim geldiginde ve gazım oldugundaBana degilsin gibi geldi hatta iltihap olabilr antibiotigin etkide buyuk tabiki...
Karninda ki sert olayi anlamadim yani insanlar 5 aylikken anca hissedebiliyorlar onu.
hamile değilsin bence. Hamile olmuş olsan bile karnımda hareket ediyor dediğin şey mümkün değil bebek olsun, hamilelik olsun.
hamilelik henüz çok yeniyse ultrasonda görünmeyebilir kandan bakılır, ancak o atan şeyin hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum benhastaneye gittim ultrasonda bısey cıkmadı acık acık söylemedim tabiki. sadece kasıgım agrıyor ve bısey sureklı atıyor dedim. kan istedi. verdim ogleden sonra cıkıcak. hamile olsam cıkardı demi ultrasonda ?
hamilelik henüz çok yeniyse ultrasonda görünmeyebilir kandan bakılır, ancak o atan şeyin hamilelikle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben
zaten ben regl oldum ama bi garip geldi bu sefer 5 gün oldu ve pembe sıvı geldikanda kesin cıkar ama demi. hormonlarla alakalı olabilir dedi doktor
evet kanda kesin olarak hamilelik varsa hcg değerinizden çıkıyor.kanda kesin cıkar ama demi. hormonlarla alakalı olabilir dedi doktor
cok tesekkür ederim bilginiz icinevet kanda kesin olarak hamilelik varsa hcg değerinizden çıkıyor.
bhcg sonucuna göre hamilelik şüphesi ortadan kalkacaktır .2 hafta önce korunmasız ilişkiye girdik. bu ay adetim gününde geldi fakat karnımda sert bişey var ve resmen attıgını görebiliyorum. normade 7 gün sürer 5. günününde bitti. bu sefer sonlara dogru hafif pembe renkte geldi.4. gün kahverengi bir iki damla geldi sonra pembe gibi geldi ve agır bir iltihap kokusuyla sıvı bısey geliyodu. özel bölgede bartolin kistim vardı tekrar cıktı antibiyotik kullanmıstım adetime 2 gün kala ondan olabilir mi. hamile olamam dimi cok korkuyorum karnımda oynayan seyden arada sertlesiyo. eczaneden test aldım regl iken yaptım negatif cıktı hamile olsam cıkardı demi? bu sefer kısa sürdü gibi ve pembe sıvı ve karnımdaki oynayan sey korkttu beni. bugun tamamen reglim bitti test yaptım c nin biraz yanında tek cizgi cıktı direk altında değil bu ne anlama geliyor?
bhcg sonucuna göre hamilelik şüphesi ortadan kalkacaktır .
yalnız karnındaki atma aort damarının karında genişlemeye başladığını gösteriyor olabilir
eskilerde göbeğin kaymış derlerdi böyle durumlarda
ayrıca kokulu akıntın varsa mantar veya iltihap olabilir. doktorun ona göre bir ilaç yazmıştır sanırım. geçmiş olsun
negatif canım hamile değilsindegerlerimi aldım bhcg 0.100 cıktı ne demek
negatif canım hamile değilsin
negatif canım hamile değilsin
sadece iltihap olduğunda kullanmıştım bir kerecokkk tesekkur ederiim. hic hazneden fitil kullandın mı canım
internetten baktım fakat gösterilen fitilin ucu sivri falanmıs benimki büyük bi hao gibi her tarafı eşit uzunlukta onuda gösterildigi gibi mi yapıcam bi bilgn var mısadece iltihap olduğunda kullanmıştım bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?