hamilemiyim

esenali

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
9
3
6
Hatay
kizlar lutfen cewap werin tecrubelerinize ihtiyacim war 5 sndir bebek istoyoruz esimde dna hasari cikti doktor tup bebek doyor ama allahin mucuzilri bitmez demi bnde adet duzensizligi war bu ay adet oldum normalde 2 weya 3 gun suritor ama bu ay 2 gun surip az az gelmeyw bsladi we su an kesilmis durumda ama belimde we kasigimda felakdt agri war sizce hamile olabilirmiyim

sanırım bu soruya cevap verebilecek kimse yok en iyisi bir doktora gitmek hakkınızda hayırlısı olsun böyle tahmin etmek çok zor

Stresten çok oluyo böyle durumlar. Allahtan ümit kesilmez tabi

tabiki ole allahim mucizleri bitermi heleki yarattigi kullarina napalim kismet boylemis sdece ilk defa boyle oldum o kafama takildi sizinle paylasmak istedim cewap werdigin icin cok saolun kizlar cok

yaptın mı test?
canim ya yok arkadasima soyledim oda yap diyor kesin hamilesin cunku adetim herxamn az geliyor ama adetim bittimi ksaik agrim olmazdi o umutlandiriyor iste ama normalde zaten adet duzensizligim war kendimi umutlandirmakta iatemiyom ama bakim olmadi cesaretimi toplayim yapicm haber werim :)

Cnm benim adetin normalde 6 gün sürüyordu

İlk defa 3 gün sürdü ve bitti test yapmıştım

Pozitif çıkmıştı bence yap

Yerleşme kanaması olabilir

Cnm benim adetin normalde 6 gün sürüyordu

İlk defa 3 gün sürdü ve bitti test yapmıştım

Pozitif çıkmıştı bence yap

Yerleşme kanaması olabilir
canim benim ama benim her ay az geliyor en fazla 2 tas patlasin ama hic adet bitimidinden sonra agrim olmazdi yani bitek adet olucagma yakin agr olurdu gecerdi sonra halada hafif agrimlarim war ama ne yalan soyleyim kormuyorum test alip yapmaya :((( 5 senedir o testlwrden alip yap yap gucum tukenmsti ama sanki bana umut oldun bilmiyom ki alip yapmasmmi senin ne belirtin wardi

slm arkadaslar birsey sorcam benm adetim cok düzensiz 3 ... 5 ayda bir olurum ilacsiz ama bu sefer afedeersniz iliski oldu birgun gecti ertisi gun kanamam geldi ama cok az aksama kadar pedim kirlenmedi kahverngi pembe acik kırmizi rengde az az geliyor sizce ne olabilir

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff :KK43:(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

index.php
index.php
index.php

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Back