• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

yrn123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
7
0
1
33
Mrb arkadaslar ben 15 eylülde adet oldum ve 2 gün sonra bi ilişki yasadım 30 günden beri adet olmuyorum kasıklarımda acayip bir kasılma ve acı oluyo dokunduğumda acı hissediyordum mide bulantısı ve kusmalarım var koyu renkte akıntım oldu acaba üstüme mi görünüyorum bi cevap alabilirmiyim

Test yaptım tek çıktı 2. Çizgi silikti bende negatif çıktı diye attım acaba sonradan mı belli oluyo bi fikriniz varmı normal kan ve idrar tahlilinde çıkarmı hamile olup olmadığım

Ikinci cizgi silikse bile pozitif test kabul ediliyor buyuk olasilikla hamilesiniz

Çok soru soruyorum ama bilgi almam gerekiyo normal kan ve idrar testinde çıkıyo mu acaba hamilelik yoksa onun için ayrı bi kan ve idrr testi mi oluyo

Idrar testi evde yaptiginiz testtir hastaneye giderseniz kan testi yaparlar kesin sonucta kan testinde cikar. Bi kadin dogum uzmanina gidip gebelik suphenizden bahsedin doktor zaten kan testi isteyecektir ve ultrasonla bile bakabilir tarihe gore

Normal kan ve idrar tahlilinde cikmiyor sanirim. Doktor beta hcg testi isteyecektir

Test yaptım tek çıktı 2. Çizgi silikti bende negatif çıktı diye attım acaba sonradan mı belli oluyo bi fikriniz varmı normal kan ve idrar tahlilinde çıkarmı hamile olup olmadığım
2 cizgi silikse zaten gebelik var demek oluyor. bekarsan ve ailenin duymasindan cekiniosan kan testini ozel hastanede yaptir devlet hastanesinde bagli bulundugun aile hekimligine bildirim gonderiliyor haberin olsun bekar diilsen sorun yok istersen direk git aile hekimliginden gebelik suphem var dersen onlar zaten gerekli kan testini yaparlar

merhaba yeni konu açmayı bilmiyorum ama yardım eder misiniz?

geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 2 gün gecikti göğüslerim agrıyor karnımda belimde agrı var ve uyku halim varayrıca aşırı iştah ve karnımda şişlik mevcut idrar yollarımda yanma ve sık idrara çıkma var sizce testi ne zamn yapmalıyım ve hamile olabilir miyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde

geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetim 2 gün gecikti göğüslerim agrıyor karnımda belimde agrı var ve uyku halim varayrıca aşırı iştah ve karnımda şişlik mevcut idrar yollarımda yanma ve sık idrara çıkma var sizce testi ne zamn yapmalıyım ve hamile olabilir miyim geçen ay kimyasal gebelik geçirdiğim halde

Adetin gecikmiş canım yaparsan çıkar belki bence hemen bir idrar testi yapmalısın..

Canim ilk gebeligim kimyasal gebelik gecirdigim ayin hemen sonrasi olmustu...
Fakat kimyasala bagli yumurtlaman gec olmus olabilir gecikmeyi bundan dolayida yasayabilirsin...
Kendini farkli hissediyor isen bir test yap canim icin rahat etsin ...

Canim ilk gebeligim kimyasal gebelik gecirdigim ayin hemen sonrasi olmustu...
Fakat kimyasala bagli yumurtlaman gec olmus olabilir gecikmeyi bundan dolayida yasayabilirsin...
Kendini farkli hissediyor isen bir test yap canim icin rahat etsin ...
yaptım ama tek çizgi çıktı ama göğüs agrım devam ediyor ve hasta olmadım

Mrb arkadaslar ben 15 eylülde adet oldum ve 2 gün sonra bi ilişki yasadım 30 günden beri adet olmuyorum kasıklarımda acayip bir kasılma ve acı oluyo dokunduğumda acı hissediyordum mide bulantısı ve kusmalarım var koyu renkte akıntım oldu acaba üstüme mi görünüyorum bi cevap alabilirmiyim
Hamile olabilirsin canım

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım bi sorum olacak tecrübeli bayanlardan. en son 8 ekımde adet oldum yumurtlama dönemınde eşimle birlikte olduk ancak su son 1 haftadır ınanılmaz derecede bel agrısı kasık agrısı ve göğüslerde acı ve büyüme var dayanamadım erken oldugunu bile bile hamılelık testı aldım yaptım ama olumsuz :KK43: sizce hamilemiyimdir belirtilere göre hamılelık var ama adetıme 1 hafta var bekleyemıyorum :KK43: yardım lütfen

Aynı sorun bendede var canım belirtilerim var ama sonuc negatif çıkıyo adetime daha var ama sabırsızlandım yaptım test negatif adeti bekliyorum

Back