hamilemiyim ?

bsrberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
175
9
34
Kızlar mrb. Sizi bisey sormak istiyorum. 3 aydir yumurta gelistirici hap ve catlatici igne kullaniyorum hamile kalabilmek icin. 1 yıldır bebek istiyoruz.
Regl tarihime 5 gün var. Normalde 10 gün önceden karnim agirmaya baslardi ama bu ay agri falan yok sadece göguslerim cok hassas.
Hamile kalmayi cok istiyorum kime sorayim kiminle paylasayim sasirdim.
Sizce test icin erkenmidir ?

Bende göğüs ağrısı bir hafta kala başlamıştı 15 gün sürdüydü ilk defa o kadar uzun ve ağrılı olmuştu. Ama sadece bundan yola çıkarak hamilesin diyemeyiz. Adet gününü bekle de test yap o zaman.

ben evde test yaptım 5 gun kala cıktı ama kaset test degıldı strıp ınce test varya onlar daha hassas onda cıkmıstı inşallah senınde cıkar

bekletıp baktınmı ıyıce ısıkta felan bıde doktor kontrolunde ya ne zaman yumurtladın ayrıca uzulme ben hamıle oldugum kan testınde ıspatlandıgı halde cıkmadı kaset testte
Üzerinden 1 saat gecti simdi bakiyom yok denecek kadar silik bi cizgi var. Esim vakit gectigi icin öyledir dedi.bayramdan 2 gün önce ovulasyon testim pozitifti bayram aksamida negatife döndü yani 1 hafta diyelim

Üzerinden 1 saat gecti simdi bakiyom yok denecek kadar silik bi cizgi var. Esim vakit gectigi icin öyledir dedi.bayramdan 2 gün önce ovulasyon testim pozitifti bayram aksamida negatife döndü yani 1 hafta diyelim
O zaman yeni tutuluyor ben çok yaptım o testlerden günlerce beklettim yoksa asla çıkmıyor resim koyabilir misin

Bide ovulasyon testi varsa yap nenin dan anlamıştım tam pozitif çıkmıyor ama negatiften biraz koyu cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…