Adet sancın olmusmuydu peki ?Bende göğüs ağrısı bir hafta kala başlamıştı 15 gün sürdüydü ilk defa o kadar uzun ve ağrılı olmuştu. Ama sadece bundan yola çıkarak hamilesin diyemeyiz. Adet gününü bekle de test yap o zaman.
ben evde test yaptım 5 gun kala cıktı ama kaset test degıldı strıp ınce test varya onlar daha hassas onda cıkmıstı inşallah senınde cıkarKızlar mrb. Sizi bisey sormak istiyorum. 3 aydir yumurta gelistirici hap ve catlatici igne kullaniyorum hamile kalabilmek icin. 1 yıldır bebek istiyoruz.
Regl tarihime 5 gün var. Normalde 10 gün önceden karnim agirmaya baslardi ama bu ay agri falan yok sadece göguslerim cok hassas.
Hamile kalmayi cok istiyorum kime sorayim kiminle paylasayim sasirdim.
Sizce test icin erkenmidir ?
Evde testim var su an ama normal test sanirim yani hassas degilben evde test yaptım 5 gun kala cıktı ama kaset test degıldı strıp ınce test varya onlar daha hassas onda cıkmıstı inşallah senınde cıkar
Evet olmuştu. Adet olacam deyip duruyodum. Bi de alttan batma oluyodu rahim ağzından. Ateşim normalden yüksekti bacaklarım ağrıyordu bi de çok uyuyordum.Adet sancın olmusmuydu peki ?
Sabretmesi o kadar zor ki anlatamam
yap bı belkı cıkar ama uzulme cunku ben esıme normal testle gostermek ıstedım hayalet otesı bısı zor cıktı yanıEvde testim var su an ama normal test sanirim yani hassas degil
Adet sancisi disinda digerleri bendede var. Özellikle batmaEvet olmuştu. Adet olacam deyip duruyodum. Bi de alttan batma oluyodu rahim ağzından. Ateşim normalden yüksekti bacaklarım ağrıyordu bi de çok uyuyordum.
Ay insallah pozitif cikar. Yoruldum artikyap bı belkı cıkar ama uzulme cunku ben esıme normal testle gostermek ıstedım hayalet otesı bısı zor cıktı yanı
Ayy insallah canimmtest için erken
hayirlisiyla hami$sindir insallah
Adet sancısı 2 3 gün kala başladıydı.Adet sancisi disinda digerleri bendede var. Özellikle batma
Insallah insallah insallaahhhhAdet sancısı 2 3 gün kala başladıydı.
Az sabret inşallah vardır bebiş :)
inşallah canım bende ıyıce merak ettım est yapsana bı fazla varsa elınde cıkar belkıAy insallah pozitif cikar. Yoruldum artik
Yaptım tatlım negatif çıktıinşallah canım bende ıyıce merak ettım est yapsana bı fazla varsa elınde cıkar belkı
bekletıp baktınmı ıyıce ısıkta felan bıde doktor kontrolunde ya ne zaman yumurtladın ayrıca uzulme ben hamıle oldugum kan testınde ıspatlandıgı halde cıkmadı kaset testteYaptım tatlım negatif çıktı
Üzerinden 1 saat gecti simdi bakiyom yok denecek kadar silik bi cizgi var. Esim vakit gectigi icin öyledir dedi.bayramdan 2 gün önce ovulasyon testim pozitifti bayram aksamida negatife döndü yani 1 hafta diyelimbekletıp baktınmı ıyıce ısıkta felan bıde doktor kontrolunde ya ne zaman yumurtladın ayrıca uzulme ben hamıle oldugum kan testınde ıspatlandıgı halde cıkmadı kaset testte
O zaman yeni tutuluyor ben çok yaptım o testlerden günlerce beklettim yoksa asla çıkmıyor resim koyabilir misinÜzerinden 1 saat gecti simdi bakiyom yok denecek kadar silik bi cizgi var. Esim vakit gectigi icin öyledir dedi.bayramdan 2 gün önce ovulasyon testim pozitifti bayram aksamida negatife döndü yani 1 hafta diyelim