hamilemiyim?

ebrurecep

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
5
0
40
enson 13ocakta adet oldum.şubat ayinda adet olmayinca 21şubatta ewde test yaptim çift çizgi çikti hemen hastaneye gidip kan testi yaptirdim çikan deger 139.52 hamilesiniz dediler.bugün yani 23şubatta kadin dogum uzmanina gttim testi tekrar istedi bugün beta hcg degerim 189.06 doktor bişey ifade etmio bu sayilar dedi.2gün snra telrar gel yine test yapalim dedi.ben hamilemiyim degilmiyim anlamadim yardimci olurmusunuz

lütfen banada bir cvp..adetlerim düzenlidir ortalama 25 günde oluyorum.. son adet tarihim 26 ocak 19-20 şubatta olmam gerekirken ilk defa 3-4 gün gecikti. adet günümden önce herzamanki belirtiler oldu huzursuzluk, karında şişlik ama göğüslerimde hassasiyet yok.. bugun test yaptım negatif çıktı. 3 gündür çok su içmeme rağmen idrarım koyu ve birazda koku var..dün sevgilimle beraber oldurken ilk defa kırmızı renkte kan geldi tam adetim başladı dedim devamı yok..bugünde acayip iştahım arttı.. bu kanamada neyin nesidir? kızlar hamile olabilirmiyim ..15 gün önce yumurtlama günümde ilişkiye girdik ama geri çekilme yönetimini kullandık her zamanki gibi... şu an göğüslerim hafif dolgun ama hassasiyet yok.. bu nedir ?

değerin yükselmiş değerin iki günde iki katına çıkıyorsa hamilelik sağlıklıdır demek. oktorlar keseyi görünceye hamile kalp atışını duyuncaya kadar sağlıklı hamilelik demezinşallah herşey yolundadır.

Aynen arkadasin dedigi gibi eger hamilelik saglikliysa degerin iki katina cikmasi hizla yukselmesi lazim emin olmak icin bir kac gun sonra tekrar kan testi yaptirmalisin basta deger dusuk cikabiliyor bence hamilee olabilirsin ama emin ol once tekrar kan ver derim

dbugv

bugün yani 1gun snra tekrar test yaptrdm bugünkü degerimde 282.02 doktor degerin düşük hatta adet göreceksin dedi.başka bi doktorda hamilesin dedi ben hangisine inanayim bilemedim ki

bugün yani 1gun snra tekrar test yaptrdm bugünkü degerimde 282.02 doktor degerin düşük hatta adet göreceksin dedi.başka bi doktorda hamilesin dedi ben hangisine inanayim bilemedim ki

Canım değerin 2 kat artmalı 2 güne bir
gebelik var ama sağlıklı olmayabilir ..
Bekle bakalım sürekli yat dinlen inşallah düzene girer değerlerin

doktor 2hafta snra gel bebegi ultrasonda gorelhpm dedi.ılk gttgm doktor bu sayilar bişey ifade etmio derken yeni doktorum 2hafta snra bebegi görelim dio şaşkinim

Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu çocuk düsünmüyoduk ilk önce evliliğe alışmak tadını çıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 ünde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz için ilk adımı atmış bulunmaktayız :) iki gündür mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geçiyor ama söyle bir durum var ki 5 aydır adet görmüyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet görememe yaşıyordum çünkü ilişki olmadan önce doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı çıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı çünkü gebe kalmama hiçbir engel olmadığını söyledi acaba adet göremememde gebeligime engel mi onu düşünüyorum sonuçta adet dönemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lütfen bu bebeği çok istiyorum çünkü yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…