hamilemiyim !!!!!!!

candy9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
6
17
30
Kizlar herkese hayırlı aksamlar diliyorum. Benim bi sorunum var 1,5 yasinda bi bebegim var ve esimle ikinci cocugumuzu henüz düşünmüyoruz çünki bebisimiz dha cok küçük. Adetime 10 gün varken kahverengi lekelenmelerim oldu ve 4 gün sürdü bitti. çok arastirdim netten yerlesme kanamasi olabilir seklinde bilgiler okudum birde yumurtlama döneminde olabiliyomus ama ben daha once hic böyle bisey yasamadm acaba ne olabilr yasayan varmi??? korkuyorum hamile olabilirmyim dye rica edicem bilgilerinizi bekliyorum sevgiler..

Ama adet günüm gecmedi çıkmaz dye dusunuyorum cnm ya . Kan tahlili yaptrsam sonuc alabilirmiym acba .

adet gunun ne zaman gunun gecmeden test yaptirma niye stres yapiyorsun korunmadinmi.

Korunuyoruz tabiki , neden stres yapmim lekelenmem oldu diyorum sence korkularm bosumami omerarife. Bilenler ve yasayanlar varsa dye bu konuyu actm .

Test yap canım kafan rahat etsin en garantisi bu rabbim gönlüne göre versin...

hamile oldugunu sanmiyorum.adet gunun gecince evde test yap icin rahat olmasi acisindan.korundugun halde hamile kalma ihtimalin yok bence kendimden biliyorum bizde kendimiz korunuyoruz senin gibi cok sorun yasadim hatta adetim gecikti test yaptim sonuc negetif.ama bir kere korunmadik ozaman hamile kaldim bir kereden sonra dusuk yaptim.

Anladim cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…