hamilemiyim

yesevduaet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
596
17
38
mrb arkdaşlar henüz 1aydır bebek istiyoruz bu ay adetim 5 gün gecikti ve biri sabah digeri de aksam iki tane test yaptım cok silik şekilde ikinci çizgi var.. bazen adet gecikmesi yasadıgım için bikac gün daha bekleyeyim diyorum kan testi için. sizce olabilirmi hamilelik? silik cıkınca da mı hamilelik midir yoksa koyu mu olması lazım

canım silik çıkınça da hamilelik olabiliyor emin olmak için bence git kan testi yaptır inşallah miniğin sana tutunmuştur :)

Arkadaşlar merhaba bugün üye oldum. bu ay takvim yöntemine göre baktım. hamilelik şansı yüksek dönemde korunmadım. adetimede henüz 10 gün var. testi adet döneminden sonra yapmak gerekir diyolar ama ben merak ediyorum olmuşmudur diye ne yapmalıyım.. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?

Tatlım silikte olsa çıkmışsa .. hamilesindir. Tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve biN ömür boyu mutlu yaşarsınız...

hemen bi kan testi yaptır . albüm ön kapağına koyalım onuda

bebeğim keşke öyle bir korunmamada hemen olsa dimi öyle bişey biraz zor ama için rahat edecekse kan testi yaptır kesin sonuç için..

bebeğim keşke öyle bir korunmamada hemen olsa dimi öyle bişey biraz zor ama için rahat edecekse kan testi yaptır kesin sonuç için..
HAKLISIN CANIM YA GEÇEN AY İLK DEFA KORUNMADIM NIYETINE GIRDIK ODA IKI GUN SONRA ADET OLDUM. TAKVIM YONTEMINI KULLAN DEDILER. ONUDA BU AY DENEDIM AMA PEKTE SANMIYORUM. CUNKU BIRAZ YATMAK GEREKIRMIS VE LAVABOYA YADA DUSA GIRMEMEK GEREKIRMIS BEN IKISINIDE YAPTIM NAPAYIM DAHA 5 AYLIK EVLIYIM ANCA ÖĞRENIYORUM :)

tatlım 6 yıllık evliyim. hamile kaldım bebeğim bana sadece bir buçuk ay tutundu fakat sonuç kürtaj oldu.. o konuya girmiycem çok fazla...

Yeni yeni toplarlandığım için yeniden düşünüyorum 2010 dan beri korunuyordum ve sanki artık bu aralar olsa ne güzel olur derdindeyim ve 4 aydır olmuyor..

o kadar yıl korunma ilaçları ve ertesi gün haplarına verdiğim paraya gülüyorum şuan :)

umarım tüm isteyenler için hayırlı olacaksa eğer kısa sürede bebişleri kucağına alırlar.. amin

bu arada biraz yatmak gerekirmiş vs vs bunlar söylenti çok takma.. Rabbim onun tutunmasını istedi ise istersen amuda kalk farketmiyor

ÇOK HAKLISIN. DÜŞEN BEBEĞİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM. RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VE EVLATLARI OLANLARA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SÖYLEDİKLERİNDEN ÇOK ANLAM ÇIKARDIM. HERŞEYİMİZ ALLAHA EMANET. O OL DER OLUR.. GERİSİ TEFERRUAT.. RABBİM SANADA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.

tatlım hepimiz için hayırlısı. Anneliği hakediyorsak eğer mutlaka bir gün olacağız (korunurken bile hamile olan kişiler tanıyorum) sadece sabırlı olmak ve stres yapmamak gerekiyor ama biz tam tersini yapıyoruz ki ben çok sabırsız ve çoooook stresliyim

ARKADAŞLAR YUMURTLAMA DÖNEMIMDE KORUNMADIK ADETIM BES GUN GEÇTİ VE KENDİMİ ÇOK HALSIZ HISSEDIYORUM. AYAKLARIMDA CORAP VE PATIK EKSIK ETMEYEN BEN SIMDI AYAKLARIM CIPLAK GEZIYORUM AYAKLRIM YANIYOR SANKI. DIZLERIM AĞRIYOR. SIZCE HAMILEMIYIM. TESTI ADETINDEN BIR AY SONRA YAP DIYORLAR. KAN TESTI ICINDE NE KADAR BEKLEMELIYIM. YARDIMCI OLURMUSUNUZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…