- 7 Nisan 2014
- 596
- 17
- 38
- Konu Sahibi yesevduaet
-
canım silik çıkınça da hamilelik olabiliyor emin olmak için bence git kan testi yaptır inşallah miniğin sana tutunmuştur :)mrb arkdaşlar henüz 1aydır bebek istiyoruz bu ay adetim 5 gün gecikti ve biri sabah digeri de aksam iki tane test yaptım cok silik şekilde ikinci çizgi var.. bazen adet gecikmesi yasadıgım için bikac gün daha bekleyeyim diyorum kan testi için. sizce olabilirmi hamilelik? silik cıkınca da mı hamilelik midir yoksa koyu mu olması lazım
teşekkür ederim canım inşallah.canım silik çıkınça da hamilelik olabiliyor emin olmak için bence git kan testi yaptır inşallah miniğin sana tutunmuştur :)
KAN TESTİ YAPTRDIN MI CANMteşekkür ederim canım inşallah.
başka cevap veren neden yok
Arkadaşlar merhaba bugün üye oldum. bu ay takvim yöntemine göre baktım. hamilelik şansı yüksek dönemde korunmadım. adetimede henüz 10 gün var. testi adet döneminden sonra yapmak gerekir diyolar ama ben merak ediyorum olmuşmudur diye ne yapmalıyım.. tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
HAKLISIN CANIM YA GEÇEN AY İLK DEFA KORUNMADIM NIYETINE GIRDIK ODA IKI GUN SONRA ADET OLDUM. TAKVIM YONTEMINI KULLAN DEDILER. ONUDA BU AY DENEDIM AMA PEKTE SANMIYORUM. CUNKU BIRAZ YATMAK GEREKIRMIS VE LAVABOYA YADA DUSA GIRMEMEK GEREKIRMIS BEN IKISINIDE YAPTIMbebeğim keşke öyle bir korunmamada hemen olsa dimiöyle bişey biraz zor ama için rahat edecekse kan testi yaptır kesin sonuç için..
yok pazartesiyi bekleyeyim diyorum bazen adetim de gecekmeler oluyor üşütmeden falan oyuzdenKAN TESTİ YAPTRDIN MI CANM
inşallah canım teşekkürler :)Tatlım silikte olsa çıkmışsa .. hamilesindir. Tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah ve biN ömür boyu mutlu yaşarsınız...
hemen bi kan testi yaptır . albüm ön kapağına koyalım onuda
HAKLISIN CANIM YA GEÇEN AY İLK DEFA KORUNMADIM NIYETINE GIRDIK ODA IKI GUN SONRA ADET OLDUM. TAKVIM YONTEMINI KULLAN DEDILER. ONUDA BU AY DENEDIM AMA PEKTE SANMIYORUM. CUNKU BIRAZ YATMAK GEREKIRMIS VE LAVABOYA YADA DUSA GIRMEMEK GEREKIRMIS BEN IKISINIDE YAPTIMNAPAYIM DAHA 5 AYLIK EVLIYIM ANCA ÖĞRENIYORUM :)
ÇOK HAKLISIN. DÜŞEN BEBEĞİN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM. RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VE EVLATLARI OLANLARA HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. SÖYLEDİKLERİNDEN ÇOK ANLAM ÇIKARDIM. HERŞEYİMİZ ALLAHA EMANET. O OL DER OLUR.. GERİSİ TEFERRUAT.. RABBİM SANADA HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?