Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 2 ay diyosun test yaptirmadın mı hiç ?Adet günüm geçeli 2 ay oldu gögüslerinde aşırı hassasiyet var kasılmalarım mide bulantılarım var acaba hamilemiyimm ??
Bide kan testi yaptir inşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin ama çok uzun süre sonra bi doktora görün benceEvde test yaptım ama bişey çıkmadı :-(
inşallah hamilesindir canm ama bende aynnı şikayetleri yaşadım hatta gögüslerim felan da çok şişti agrıdı ama adet oldum rabbim inşallah nasip etmiştir sana yiede umudunu yitirmeSlm kizlar adetime 5gun var ama ben son 4gundur mide bulantisi kasık bolgemde skışma hissediyorum ve atesim son 10gunde yukselme var belimde de agri var hamile olabilir miym acaba?test yaptim negatif dua ediyorum ama umitlenmek de istemiyorum yardimci olurmusunuz?
Ins canim ya aynen bende de gogus gerginligi ve acisi var...bu ay herseye dikkat ettim ovulasyon donemine de...bakalim ins o test erken yapilmis bi test olmustur...İnşalla
inşallah hamilesindir canm ama bende aynnı şikayetleri yaşadım hatta gögüslerim felan da çok şişti agrıdı ama adet oldum rabbim inşallah nasip etmiştir sana yiede umudunu yitirme
İnşallah rabbim gönlündekini nasip etsin hepimizeIns canim ya aynen bende de gogus gerginligi ve acisi var...bu ay herseye dikkat ettim ovulasyon donemine de...bakalim ins o test erken yapilmis bi test olmustur...
Aynı şekilde ne kadar süredir evlisinAmin hepimize ins.gecen ayda umitlenmistim ama bosa cikti ...bi mutlu sona ulasayim heeeyyyt diye gelecem sayfaya:)
1bucuk...Aynı şekilde ne kadar süredir evlisin
Bende 8 aylık. Seninkide çok değilmiş bu kadar sıkma kendini diycem ama bende çok sıkıyorum kendimi :-(
Bence swn bunaltma kendini ben su 4aydir kafama takiyorum cok...hormon degerlerim dengesiz cikti bi bu problemim var ama neden olmuyo anlayamiyorum?Bende 8 aylık. Seninkide çok değilmiş bu kadar sıkma kendini diycem ama bende çok sıkıyorum kendimi :-(
Hmm bende bi problem yok sadece Allahın takdirine kalmış bişey bakalım herşeyin hayrlısıBence swn bunaltma kendini ben su 4aydir kafama takiyorum cok...hormon degerlerim dengesiz cikti bi bu problemim var ama neden olmuyo anlayamiyorum?