• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim ???

cloverpeace

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
5
6
1
44
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim...sizlere danışmak istediğim bir konu var. 35 yaşındayım çikolata kistim var iki ay önce doktora gittim normal yolla hamile kalman imkansız dedi. çünki kist yumurtalığın içine kök salmış ve spermin yapısını bozuyormuş o yuzden yumurta ile sperm birleşemezmiş. tüp bebek denemelisin biran önce dedi. bu ay adetim 13 gün gecikti. idrar testi yaptım negatif çıktı. hamilelik belirtilerine baktım. suan sadece akıntı belirtisi tutuyor. sizce hamile olabilir miyim. ilk defa adetim gecikti. bu yıla kadar bir kere gecikti oda 3 4 gün. kan tahlili yaptıracam ama merak ediyorum benzer şeyler yaşayan oldu mu. bana dönerseniz en kısa zamanda sevinirim. şimdiden teşekkürler....

Yok canım hamile değilsin. 13 gün geçtiği halde test negatifse gebe değilsindir.

13 gün geciktiğinde idrar testinde bile pozitif çıkar. bence doktorunuzla görüşün

teşekkürler endaim ve lolalucy ...bugün kan tahlili yaptırdım. yarın sonucu alıcam. hayırlısı bakalım. inşallah pozitif çıkar...

Canım üzme canını. Zaten doktor demiş. Çikolata kisti varken olması zor diye. Allahın izniyle tüp bebek yapar, kavuşursunuz meleğinize. Tıp çok ilerledi. Artık imkansız diye birşey yok. Yeter ki sen huzurlu ol, mutlu ol. Herşeyin çaresi var...

Hayırlısı olsun canım üzülme rabbimin vrmeye yeterki gönlü olsun sen bol bol dua et

lolalucy ve endaim cok teşekkürler arkadaşlar :)ilk defa böyle bir siteye uye olup paylaşımda bulundum, ne kadar güzelmiş meğer paylaşmak destek almak ...geri dönüşleriniz için tekrar teşekkürler. dualarınıza beni de katın. sevgilerimle...

Back