hamilemiyim

elanurgul

allah sabredenlerin yanındadır...
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
28
7
3
33
15 gundur adetm geçiyor.test yaptm negatif çıktı bugün baş dönmesi ve mide bulantım oldu yediklerimi çıkarmak zorunda kaldm iki defa.. test soncundan snra da korunmadık acaba hamilemiyim:)

slm bende şimdi bu konu hakkında bişeyler arıyodum, benimde kafamda aynı soru var. benim adetim de 9 gün geçti, 5 gün önce test yaptım negatifti, dahada yapmaya çekindim. kan tahlilide vermedim hep negatif sonuç almaktan bıktım akışına bıraktım ama yinede aklımı kurcalıyor acaba geç döllenme mi oldu diyorum, biraz daha geçsin bi test daha yaparım artık

benimde 13 gün geçti pko luyum ama hiç bu kadar gecikmezdi 11. gün kan testi yaptırdım negatif hiç adet belirtisi de yok cumaya randevu aldım umarım kist filan oluşmamıştır

Kan testi yaptir cnm o daha garanti olur hayırlısı olsun bakalım. . :)

İnşallah beklediğiniz ve istediğiniz haberleri alırsınız canlar:)

Eczaneden aldıgınız testler bazı kadınlarda hemem sonuc verırkenbazı kadınlarda 2 aylık olana kadar negatıf sonuc verıyor. Kan testinde bıle uc haftalık hamilelikte negatıf sonuc alanlar var. Acele etmeyin endişe de etmeyin

bugün adetim geçeli 10gün oldu yarın kan testine gideyim diye karar verdim ama galiba az önce adet oldum, çamaşırımda çamur gibi bir leke vardı, yine kısmet olmadı gebelik

Kan değildir o yorulduğun için leke gelmiştir cnm bnm de bazen oyle oluyo..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım:) Benim bi sorum olucak adetime 8 gün var ve kahverengi bi kanama geldi bugün bu yerleşme kanaması olabilir mi? lütfen yardım

Eklentiler

• 20141207_232112.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 7.829
Merhabalar bende araniza yeni katiliyorum bir aylik evliyim adet tarihim 28 esimle adetimin bittgi gun iliskiye girdik daha yeni bi sey ama hamile kalmismiyimdir bilmiyorum cok halsizim ve cok sk idrara cikiyorum ne yapmaliyim bana yardimci olur musunuz

Merhaba arkadaşlar bende şuan acaba hamilemiyim diyorumm.. 19nda adet olmam gerekiyordu belirtilerde vardı olurum herhalde dedım ama olmadm hala bekliyorumm normalde geçikmezdi geçen ay geçikti ikinci günü akşamı olmuştum. bekliyorum yine öylemi diye ama hamlelik belirtisi denen şeylerde mevcut halsizlik uyku hali baş dönmesi sık idrara çıkma kasıklarda agrı ve bu ay ilk kez gögüslerimde acı var.. bunlarda beni acaba hamilemiyim kuşkusuna soktu ve cumartesi günü gebelik testi aldım ama negatif çıktı.. kafam çok karışıkkkk yardım edinnnn lütfen.

Merhaba arkadaşlar bende sitede yeniyim tam bu konuyu araştırıyorum. Bende bu ay geciktim 2 defa idrar testi yaptım negatif cikti. 9. Günde kan testi yaptırdım oda negatif 10. Gün akşamında leke geldi adet oluyorum sandım ama 4 gün geçti sadece çamaşırım lekeleriniyor. Normal adet olmadım. Ne bir hamilelik belirtisi nede adet belirtisi var. Normalde adet olacağım zaman anlardım. Hamile olma şansım ne.. benim gibi olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…