hamilemiyim

diileksahh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
6
0
1
34
merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve evlendiğim gunden bu yana bebek istediğimiz için korunmadık..ilk 3 ay olumsuz sonuç aldık hep..son ay ovulasyon testi kullandım ve yumurtlama zamanlarında ilişki yasadım ve en son ki ilişkimin üzerinden bugun itibariyle tam 14 gun gectı..6 ekimde adet olmam gerekıyordu ama hala olmadım ve hıcbır belirtide yok..bugun gebelık testı yaptım negatıf cıktı..benım hamıle olma ıhtımalım varmıdır

Adet olma tarihiniz geçmiş. Genellikle idrar testinde çıkar. Ancak en doğru sonucu kan testi ile elde edebilirsiniz. Ayrıca evde yapılan idrar testinde en doğru sonuç için sabah ilk idrarınızı bir kaba yapıp 15-20dk bekletip sonra o bekleyen idrarla testi uygulamalısınız. İdrarın sıcaklığı testi etkileyebiliyormuş. Bir laborant söylemişti bunu. Umarım her şey gönlünüzce olsun :)

B
Bence kan testi yaptir. 1 gunluk bile olsan kan testinde cikiyor.

kızlar merhaba ben de kan testi yaptrmstm 3gün önce cok siddetli bi kasık ağrısıyla acile giittik sonuc 0.100 cıktı adet günüm normalde bugn doktr olabilrde olmayablr de dedi sizce değer düsük mü olabilr mi bebk lütfen cevaplaynn

burcu kasık agrısından dolayı bende doktora gıttım gecen aylarda..butun hamılelık belirtileride vardı hamıleyım dıye beklıyodum cunku adetımde gecıkmıştı ama doktor ufak ufak kıstler oldugunu soyledı..doktordan eve geldıgımdede adet oldum :) bu işlere bı akıl erdıremedım gıttı :)

ya kızlar bnde ayın 2 nden beri korunmuyoruz belirtim yok ovulasyon testine göre yaptık acaba kan versem çıkar mı yoksa bekleym mi bnm bat falan yok ağustos ayında düşük yaptım ve eylül ayında 2 kez adet gördüm bu ay hangi gün olurum adet bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…