Hamilemiyim

hd_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2014
33
1
36
34
İçel Mersin
nişanlım ile reglmin ilk gunu ılıskıye gırdık ıcıme bosaldı. vajınal yıkama yaptık sonra. reglım devam ettı 5 gun boyunca. yınde 15 gun snra hamılelık testı yaptm negatıf cıktı. sımdı regl donemıme yaklasıorm goguslerım sıstı kasıklarm agrıo mıdem agrıo basm agrıo donuyor. hamıle kalms olblr mym ?

Anlattıkların adetin yaklaştığı için yaşanan belirtiler. Hamile olman mümkün değil.

bize sormak yerine dr a danışsan

dr. gıtmek zaten sen demesen aklıma gelmeyecek dımı . tecrubelı kısılerden yardm ıstedım sadece azar ısıtmek degıl . cok merak ettım napacagımı bılemedm ve hemsınclerımden yardm ıstedm hepsı bu. ceap vermek zorunda degıldın oyl yazıpta ınsanı azalayıp kırcak seyler dememen gerekırdı.

Omer efennannesi kotu bırsy yazmmşkı buraya brsey paylaşyorsan yorumlara saygı duy hamle dglsn bna gore adetn 5gün sürmş gunn geçrse ozman neyapablcgini duşn

daha cok erken canim,bu belirtilerle bisey denmesi..
kan tahlili yada dr. kontrolu sart.

regl döneminde olan ilişkiden hamile kalınmaz canım malum yumurtlama regl nin 14. günü civarında olur
ayrıca bi abla tavsiyesi regl iken ilişkide bulunmak son derece sakıncalıdır sağlık açısından

ben regl döneminde olan ilişkiden hamile kalınabilineceğini okumuştum..yüzde kaç ihtimal olur onu yaşayıp görürsün..

Regl iken iliskiye asla ve asla girmemek lazim,hem erkek icin cok itici bir durum hem kadina cok zarari var.mikrop kaparsin,enfeksiyon olusur,ileride daha bicok sorunla karsilasilir..
Hamile kalmazssin korkma ama daha kotu sorunlarla bogusursun aklina sok canim..

adet dönemi belirtileri bunlar...aklına takılırsa idrar testi yap bide hamile kalmak o kadar da kolay olmuyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…