• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim

meraal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4
0
86
48
İstanbul
Sol kasığımda ağrı var belimde ağrıyor adetine 10 gün var sizce bu ne anlama geliyor insan ümitleniyor sol kasık ağrım yumurtlama döneminden 2 3sonra başladı lütfen bana yazarmısınız

Sol kasığımda ağrı var belimde ağrıyor adetine 10 gün var sizce bu ne anlama geliyor insan ümitleniyor sol kasık ağrım yumurtlama döneminden 2 3sonra başladı lütfen bana yazarmısınız
belliki senın hesapladıın donemde değil de 2 3 gun sonra çatlamıs yumurtan ağrı da yumurtanın çatlaması dolayısıyla oluo yanı su an yumurtan dollendıyse hamıle olabılırsın ama bu ağrının gebelıkle ılgısı yok ınsallah :49:ndır bekle 10 gun adetın geçerse test yap bır gun falan gecerse ıdrarda çıkar ama o kadar bekleyemem dersen kı ben bekle derım adetıne 4 5 gun kala kan testı yaptır yıne çıkar

Canım ben hiç böyle kasık ağrısı yaşamamıştím sadece 2aydır yaşıyorum geçen ay iki taraflı kasık ağrısı çektim sonuç negatif çıktı ama bu ay sadece sol kasık ağrısı oldu ne diyelim hayırlísı

Back