C cadikiz34 Üye Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 16 0 16 İstanbul 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cadikiz34 #1 arkadaşlar son adetim 9 nisandı bugün ayın 13 ve henüz olmadım kanda gebelik testi için kaç gün geçtikten sonra testi yaptırmalıyım size?
arkadaşlar son adetim 9 nisandı bugün ayın 13 ve henüz olmadım kanda gebelik testi için kaç gün geçtikten sonra testi yaptırmalıyım size?
M mavikedilerim Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2012 44 0 46 Manisa 13 Mayıs 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cadikiz34 #2 cadikiz34 .!.: arkadaşlar son adetim 9 nisandı bugün ayın 13 ve henüz olmadım kanda gebelik testi için kaç gün geçtikten sonra testi yaptırmalıyım size? Genişletmek için tıkla... peki canım kaç günde bir adet oluyorsun ona göre eğer adetin 2-3 gün geçtiyse test alıp yapabilirsin yada sağlık ocağına gidip kan testide yaptırabilirsin eğer istiyorsan umarım hamilesindir.
cadikiz34 .!.: arkadaşlar son adetim 9 nisandı bugün ayın 13 ve henüz olmadım kanda gebelik testi için kaç gün geçtikten sonra testi yaptırmalıyım size? Genişletmek için tıkla... peki canım kaç günde bir adet oluyorsun ona göre eğer adetin 2-3 gün geçtiyse test alıp yapabilirsin yada sağlık ocağına gidip kan testide yaptırabilirsin eğer istiyorsan umarım hamilesindir.