hamilemiyim

bu söylediklerin umut verici canım inşallah test sonuçların
pozitiftir ama ben senden çok umutluyum

cevap verdiğiniz için çoook teşekkür ederim ama adet oldum tam olarak.zaten 2.denememizdi biraz üzüldüm ama hayırlısı olsun

arkadaşım daha çok erken denemeleriniz inş en hayırlı zamanda olur bebeğiniz.
ben de buna benzer bir başlık açıcaktım bunun devamına yazayım dedim inş okursunuz deneyimli arkadaşlar.
ben de bu ay adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve daha da başka korunma yöntemi kullanmadım ama nerdeyse adetim bittikten ilk haftadan beri karnımda bir gerginlik, sanki adet olcakmışım gibi bir his var. gidip bakıyorum ama hiç bir şey yok.
daha sonra daha önceden de olur bu bana gerçi ama ani uyku bastırmaları yaşadım.
bir kaç kere de canım birşeyler istedi, iştahım açıldı. bu belirtiler geçti ancak bugun de sabahtan beri midem de hafif bir bulantı, sanki gaz varmış gibi anlamadım neden sanki birşeyle bozmuşum gibi ama değişik hiç bir şey yemedim.
bir de en önemlisi bunlara istinaden mi bilmiyorum ama hiç bir ihtimal olmadığı halde hamile gibi hissetmeye başladım. Cuma günü yasminin 21. hapını içtim normalde yarın adet olmam gerek ama şuanda da bir aydır o olacakmış hissi yok nerdeyse, hiç adet olacakmışım gibi değil. sizce ne olabilir hap kullanıldığı halde hamile kalınır mı ki?
artık yarın adetim gelmezse bir test alıp yapmayı düşünüyorum sizce kesin sonuç verir mi?

pek kimse okuyamadı galiba sorumu ben son durumu aktaryım.
midemin bozukluğu hala devam ediyor
bugun regl olmam gerkiyordu hala olmadım.
sabah test aldım yaptım negatif çıktı neyseki. midem için de soda içiyorum şu anda :)
zaten hap kullanıldığı halde hamile kalma olasılığı çok çok düşük ama nerden geldiyse bir sıkıntı geldi içime. şimdi kafam daha rahat.

Arkadaşlar bu sayfada çok yeniyim bilgilerinize çok ihtiyacım var.regl günüm mayıs 15 başladı 18 bitti bititği gün birlikte olduk ben korunmuyorum ilaç oarak arkdaşım korunuyo.birlikte olduktan sonra mide bulntısı hissetitim ilk defa bugunn test ettim sonuç negatif ne zamna belli olur hamile olup olmadığım.

canım aynı belirtiler bende de olduhatta ben hiç ilaç kullanmadım korunmadım ama adet oldum adete 2 gun kala test yapınca sonuc hemen hemen doğru çıkar

Canım reglin 15 mayısta başladıysa senin hemen hemen yumutlama tarıhin 30 mayısa denk geliyo yanı 27,28,29,30,31,mayıs günleri gebe kalma ihtimalin çok yüksek.diğer günlerde gebe kalma ihtimalin çok düşük.ilişki tarihinden yaklasık 10 gün sora kan testi 15.günden sonrada idrar testi sonuc verebilir ama garanti olarak adet gecıkmesını beklemen gerekir

Canım reglin 15 mayısta başladıysa senin hemen hemen yumutlama tarıhin 30 mayısa denk geliyo yanı 27,28,29,30,31,mayıs günleri gebe kalma ihtimalin çok yüksek.diğer günlerde gebe kalma ihtimalin çok düşük.ilişki tarihinden yaklasık 10 gün sora kan testi 15.günden sonrada idrar testi sonuc verebilir ama garanti olarak adet gecıkmesını beklemen gerekir

arkadaşlar bende aynı sıkıntıdayım. reglim 5gün geçti. aalt karın bölgemde şişlik var. kasıklarımda hafif bir ağrı hissediyorum. mide bulantısı falan yok. göğüslerimde dolgunluk ve acı hissediyorum. bunlar belirtileri olabilir mi? 1.5 aylık evliyim aynı zamanda.normalde regli tarihim hi geçmezdi,nadiren 1-2 gün gecikirdi çok çok nadir.

Bence hamile olabilirsin ve yaptığın test henüz çok erken olduğu için negatif çıkabilir. Benim başıma gelen buydu. İlk ay kendimi hamile gibi hissediyordum ve yaptığım erken gebelik testi negatif çıkmıştı, halbuki hamileymişim...İnsan bence hissediyor.

Yine de sen zamana bırak, konuyu askıya al ve reglin gecikirse test yaptırırsın olur biter. Böylece bir beklenti içersine de girmemiş olursun.
Hoş, benim reglim de gecikmemişti, üstüne görmüştüm :) Hayırlısı olsun...

cevabın iiçin tşk ederim. sanırım benim belirtilerim biraz psikolojikti. şu anda geçti bi sıkıntım yok. tek sıkıntım hala regl olmadım. ama olmam gereken gün eczaneden test aldım negatif çıktı biraz rahatlamıştım. ama dediklerin için tşk ederim yine tetikte olurum ben. karnımda da regl belirtileri başladı bi damla lekeyle birlikte olucam gibi inş. bebek düşünmüyoruz daha bakabileceğimi hiç sanmıyorum ama Allah ın gönlü varsa verir napalım. ben o hamilemiyim hissini de artık unuttum değilim heralde yaa :)
sizin herşey yolundadır inş. doğdu mu bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…