Hamilemiyim :'(

osawa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2
0
36
İstanbul
Merhaba ben 16 yasında bir bayanım.Erkek arkadasımla sürtünme yoluyla iliskiye girdik ve herseferinde condom kullandık ayrıca onun boxer ve benim iç çamasırım hep üstümüzdeydi bir seferinde'De üstümde taytım ve onun boxerı vardı o sırada bosaldıktan 'sonra' penis sertligini kaybedince sarılırken condom cıkmıs ve onun iç çamasırı benim tayt'ım sperm nedeniyle ıslanmıstı iç çamasırımda üzerimdeydi ve bakireyim ayrıca tam vajınanın üstüne bosalmadı ama bizim kafamızı karıstıran adetim 5 gün gecikti ve bu gün oglen adet kanamaları başladı bu gecikmenin nedeninin hem korkup stress yaptıgımdan ve okul saatlerimin degismesi ile artık cok erken kalkmak zorunda olmam yonunde degerlendirdim pazartesi bir kaç test alıp yapıcagım ama sizce sorun ne olabilir ve hamile kalma olasılıgım %kaç tır :( ve arkadaslar idrarın bile zor cıktıgı biyere spermler nasıl ilerlesin. Son olarak arastırmalarıma gore bir kadının hamile kalması için 11 cm ve üstü bir penis gerekliymis dısarı ya gelen bir spermle nasıl hamile kalına bilir bu konuda yazılar var ama ben kararsızım en son olarak bunu yapıyorsan neden iliskiye girmedin diyen arkadaslara korktugumu ve erkek arkadasımın söledigine inanmıyıp ölçüp(18cm):50::18: hem rezil olup hemde dahada korkmam buna neden oldu ve her nekadar evlilik yolunda ilerlesekte ilk gece olmasının heyacanını tatmak istiyoruz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaş 16 hamilelik şüphesi yaşıyorsun...
bence hamile kalman imkansız bu şartlarda ....daha bu tür olaylar için erken başlamışsın ALLAH sonunu v sonumuzu hayır etsin.....
konunun sonundaki sırıtmanda çok rahatsızlık verici tedirginlikten öte alaycı yaklaşımın hiç hoş değil...

Alaycı bir yaklaşım değil benimkisi yanlış anlaşılmasın olan olmuş ne yapıyım hungur hungur ağlıyım inteharmı ediyim sonucta cift taraflı birseydi Allah göstermesin durum o yöndede olsa günümüz tıbbımda çözümler var Yaptıgım kimine göre yanlış olabilir ama günümüzde pekte abartı bir yöntem değil karşılıklı güveniniz varsa tavsiye bile ederim diceğim bi ton laf gelicek teyzelerimizden teşekkürler :)

yok artık daha neler ..

hamile kalmak bu kadar kolay olmasa gerek olsaydı nufus patlaması yasıyo olurduk heralde diye dusunuyorum..

bize laf düşmez ama yaptığınız çok yanlış.bu yaşta sizin sadece okulunuzu düşünmeniz gerekiyor.ve bu yaşta evlilik yolunda da ilerlenmez.kusura bakmayın ama ailenize acıyorum sizin.

Alaycı bir yaklaşım değil benimkisi yanlış anlaşılmasın olan olmuş ne yapıyım hungur hungur ağlıyım inteharmı ediyim sonucta cift taraflı birseydi Allah göstermesin durum o yöndede olsa günümüz tıbbımda çözümler var Yaptıgım kimine göre yanlış olabilir ama günümüzde pekte abartı bir yöntem değil karşılıklı güveniniz varsa tavsiye bile ederim diceğim bi ton laf gelicek teyzelerimizden teşekkürler :)

sana intihar et diyenmi oldu ki onu yapmıycan kesin zaten aldırırsın biter .....
tavsiyelerinide kendine sakla ...
burda senin yaşlarında bi çok genç kız var.....
sen kimsinki cinsellikten ne anlıyorsunki bunun üzerine tavsiyede bulunuyorsun???
daha .....dan haberin yok.

ya çok şey söylemek isterdim ama benmde kardeşim ve çocuğum var allah başa vermesin ...
madem yaptığın cok doğal ne diye burda böyle bi konu acıyosun he hadi buna cevap ver?

hey allahım 16 yaşındaki çocuğun sorusuna bak.2 kız annesi olarak bişeyde sölemek istemiyorum.allah akıl fikir wersin.çocuk dedim hakikaten öle ama neden boyundan büyük işlere kalkıo.bu cm falanda nedir ya 7 senelik ewliyim ilk defa duyuyorum.başkada bişey demek istemiyorum :26:

Cinsel organlarınız anlattığına göre birbirlerini bile görmemiş nasıl hamile kalabiliceksin?? Sadece bu yaşadığından ders al. Bir daha yaşının kaldıramayacağı işlere girişme. Derslerini kafana takacağına neleri kafana takıyorsun yazık değil mi aklına. Erkek arkadaşınla illaki birşeyler paylaşmak istiyorsan bi hobi edinin yaşınıza uygun. 18i geçin, akıl ve beden erişkinliğine erişin ne yaparsanız yapın. Rahatlığa bak. 18 cmmiş ölçmüş. Çok ayıp şeyler bunlar. Hamile kalmak için "sperm" önemlidir boy- boyut değil. Hadi sana iyi dersler.

19 yaşında birisi olarak bu konuya hiç yazmak istemezdim ama tutamıyorum kendimi.

Bu yolla hamile kalan bir sürü kız var diye biliyorum bakire ama hamile kalınabiliyor. Hastahane karşılaşmıştım hatta kız olduğu için normal doğuma almamışlardı.

DİYECEK ÇOK ŞEYİM VAR AMA içimdekilerden sadece bir iki tanesini dile getirircem yoksa cıldırıcam!!!

ÇAGDAŞLIK ADI ALTINDA aileler çocuklarını rahat yetiştirrilerse olacağı bu !!!
Daha yaşı kaç başı kaç (ki konu fake değilse) çıkmış utanmadan neler söylüyor!!!

Kızım sen daha çocuksın!!! bu ne cesaret!!!

Yaptıgın çok normal öyle mi???

ZİNANIN günahını biliyormusun sen??? Bilmezsin,aileler bu konudan bir haber olunca çocukda bilmez tabi....

SEN ALLAHIN HARAM KILDIGI BİR İŞE KALKIŞIYORSUN!!

Neyse ya ne diyorum ben,firenleyim kendimi zira bu yaştakilere hatasını anlatmak değil evire çevire dövmek yarışır!!...

Allah islah etsin... :19:

Son düzenleme:
Kesinlikle hamilesin,bakalım şimdi ailene ne diyeceksin...:47::47::47: Kondom kullanmam seni tamamen korumaz...Yüzde doksan kondom çıkınca spermler içeri kaçmıştır...20 milyon sperm var neylersin bi tanesi bile yeter bunlardan...Sonuç:HAMİLESİN:emir_bebek::emir_bebek:

Back