Hamilemiyim??

hayattanazicik

Şimdi Hayat bumu yani?
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.328
2
Geçen ay hastalandım ama mide ekşimesi yaşadım çok fazla şimdi sürekli mide bulantısı yaşıyorum. Aşırı yemek yiyorum ne bulursam yiyorum derler ya aynen öyle test yapmaya korkuyorum çoğumuz gibi... Bu ay hastalığım 16 gün geçikti dün gece hastalık belirtilerimi yaşadım sabah kesin dedim ama tık yok siz tabii bilemezsiniz test yap diyeceksiniz ama ben ısrarla test yapmıyorum hastalanacağım gibi de geliyor hamileyim gibide acaba yaşadığımı yaşayan varmı?

Adetin 16 gun geciyor ve sen hala test yapmıyorsun.. Valla nasıl bir sabır varmıs sende anlamadım dogrusu..
Benim adetime 4 gun kala cıkmıstı testte. Bence hemen bir test al yap. Hastalancakmıs gibi hissetmen normal eger hamişsen. Cunku rahim genislemeye basladıgı icin hastalancakmısısn gibi adet agrısı cekiyorsun..

Gelde bana sor bunu canım 5 yıldır bu acabayı kaç kere yaşadım ben çok zor yine negatif olacak korkum ama ilk defa yaşıyorum bu kadar mide bulantısını ve acıkmayı sabah erken gidip kan yaptıracağım ama artık durmuyor içim ondan yazdım buraya...

Allah'ın izniyle insallah vardır bebisin. İnsallah saglıkla gelir yavrun. Sonucu alınca bana da haber vermeyi unutma =)

Sonucu öğreneyim zaten mayıs ta hamiş kaldığım için aynı yerde olacağız :) yazarım oraya ilgin için sağolasın. Bu arada AMİNNN

Adetin o kadar gün gecikmişse test yaptır ya da dr.la görüş..hamilemisin bilemem ama mide bulantıları vs. o kadar erken ortaya çıkan belirtiler değildir....

sabrına hayranım benim 2 gün olacak geçikmem ve yarın kan testi yaptırıcam... adet sancısı çekiyorum çekiyorum tık yok...ilk defa böyle bişey başıma geldi sanki rahmim parçalanacak gibi ağrıyor...hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…