hamilemiyim

patyam8888

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2011
17
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım öncelikle herkese merhaba,2 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz benim yaklaşık10 gündür göğüslerim hassas kasık ve bel ağrım var acabasizce hamilem olabilirmiyim adetime 5 gün var şu anda acaba tst yapsam çıkarmı offfff napıcamm bilmiyorum çok stresliyimm:18:

canım öncelıkle hoşgeldın dıyeyım bu bahsettıklerın normal adet dönemlerınde cok yasadığın sorunlarmı öncelıkle onu bılmen gerek evet bahsettıklerın hamılelık belırtısıde olabılır ben bunlara dayanarak yapmıstım testımı suan 7 bucuk aylık kızım var ve ınanılmaz derecede uyku hissi gunduz nerdeyse 2 saat uyanık durabılıyodum ama üstüne basarak söyluyorum hayal kırıklığına uğramana ıstemem bu durumlar bunye bunye deyısır hıc belırtısız hamıle olduğunu öğrenende var cok pahalı bişy deyıl test abalmın eltısı adetı gecmeden test yapıp öğrendı ıstersen yap madem sende ıstıyosun inş. tez zamanda rabbim kucağına verır anlatılmaz bır duygu

aramıza hoşgelsin
valla söylediklerin bana hamilelik belirtilerini anımsatıyor. ama kesin birşey söylemek gerçektende çok zor. benim hiçbir belirtim olmamıştı. ummuyordum o yüzden kendimi dinlemedim. şimdi sen o ihtimal üzerinde durduğun için hamileyim diyeceksindir bence bekle adet gününü. olmazsan eğer 2 gün sonrasında kan tahlili yaptır. idrarı önermiyorum çünkü ben 5 haftalık hamileydim yaptığımda tek çizgi çıktı. doktorumu aradım kan tahliliyap dedi onda 5 haftayı geçkin hamile olduğum anlaşıldı
hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah

ya bayanlar sizden birşey sormak istiyorum ben 4 aylık hamileyim bebek sağda attı erkekmi sağda atar kızmı yardımcı olurmusunız

Son düzenleme:

canım inşallah dediğin gibi çıkarr çok istiyorum normalde adet dönemimde kasık ve bel ağrısı olur ama ağrım olur ertesi gün hastalanırım ama bu sefer 10 gündür sürüyor

çok teşekkürr ederimm arkadaşlar inşallah hamileyimdir çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama sürekli aklımda o var bide ben çok idrar yolu enfeksiyonu olurum ondada aynı belirtiler verir ya ondan korkuyorum ama hiç bir idrar yolu enfeksiyonumda böle olmamıştıı offff:18:

adetine 5 gün var demişsin ve 10gündür bunları hissediyorsun zaten yumurta döllenmiş olsa bile anca 3-4 gün önce yerleşmiştir rahime ki bunun bir de geç döllenme durumu da olabilir.. ama kesinlikle adetinin gecikmesini beklemeni tavsiye ederim.. kendini de hamilesin diye şartlandırma.. negatifi görünce insan çok üzülüyor.. 2-3 gün geçmesini bekle ondan sonra hassas idrar testi yap.. eğer sonucu içine sinmezse sağlık ocağında aile hekimine gidip kan verebilirsin.. sonucun en gec 1 güne çıkar..
hakkında hayırlısı arkadaşım.. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

şartlandırmak istemiyorumm ama insan tutamıyor işte kendini ama napalım bekliycem artık hayal kırklığına uğramak istemiyorummm çok teşekkür ederm bilgilerin içinn

canım daha adetine 5 gün varmış. bunlar adet sancılarıda olabilir.
hem regl zamanın geçmeden hemen bu belirtileri pat diye görmezsin.

ben vajinimusum ama dha once dusuk yapdm nasıl olduysa gebe kaldım,sımdı her yolu denıyorum ama olmuyor her ay umutlanıyorum ama sonuc negatıf.1yıldr evlıyım esımn aılesı tutturmus cocuk ıstıyoruz dıye,cok uzuluyorum napmam gerek .yoksa evlılıgımde yıkılcak

Merhaba Herkese
8 aylık evliyim, 27 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım,gecikmeden 3 gün sonra beta hcg yaptırdım 25,2 çıktı değer,dr ujm ne var ne yok diyebiliyorum değerin düşük biraz bekleyelim dedi... fakat sürekli bel ağrısı ile dolaşıyorum.. dün bel ağrım şiddetlenince gece hastaneye gittik tekrar beta hcg yapıldı bu sefer değer 17.78 çıktı yani düşmüştü.. dr 10 gün daha bekle dedi( bu stresle nasıl beklenir varmı yokmu ??? ne zor bir bekleyiştir bu yaa((

canım düşükmü yapıyosun ozaman inşallah degerın yükselırde bebegııne kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…