- Konu Sahibi patyam8888
-
canım öncelıkle hoşgeldın dıyeyım bu bahsettıklerın normal adet dönemlerınde cok yasadığın sorunlarmı öncelıkle onu bılmen gerek evet bahsettıklerın hamılelık belırtısıde olabılır ben bunlara dayanarak yapmıstım testımı suan 7 bucuk aylık kızım var ve ınanılmaz derecede uyku hissi gunduz nerdeyse 2 saat uyanık durabılıyodum ama üstüne basarak söyluyorum hayal kırıklığına uğramana ıstemem bu durumlar bunye bunye deyısır hıc belırtısız hamıle olduğunu öğrenende var cok pahalı bişy deyıl test abalmın eltısı adetı gecmeden test yapıp öğrendı ıstersen yap madem sende ıstıyosun inş. tez zamanda rabbim kucağına verır anlatılmaz bır duygu
adetine 5 gün var demişsin ve 10gündür bunları hissediyorsun zaten yumurta döllenmiş olsa bile anca 3-4 gün önce yerleşmiştir rahime ki bunun bir de geç döllenme durumu da olabilir.. ama kesinlikle adetinin gecikmesini beklemeni tavsiye ederim.. kendini de hamilesin diye şartlandırma.. negatifi görünce insan çok üzülüyor.. 2-3 gün geçmesini bekle ondan sonra hassas idrar testi yap.. eğer sonucu içine sinmezse sağlık ocağında aile hekimine gidip kan verebilirsin.. sonucun en gec 1 güne çıkar..
hakkında hayırlısı arkadaşım.. allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Merhaba Herkese
8 aylık evliyim, 27 Aralıkta adet olmam gerekiyordu olmadım,gecikmeden 3 gün sonra beta hcg yaptırdım 25,2 çıktı değer,dr ujm ne var ne yok diyebiliyorum değerin düşük biraz bekleyelim dedi... fakat sürekli bel ağrısı ile dolaşıyorum.. dün bel ağrım şiddetlenince gece hastaneye gittik tekrar beta hcg yapıldı bu sefer değer 17.78 çıktı yani düşmüştü.. dr 10 gün daha bekle dedi( bu stresle nasıl beklenir varmı yokmu ??? ne zor bir bekleyiştir bu yaa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?