canım benimde göğsümü sıkınca hep süt gibi sıvı gelir.
yani normal zamanda da olur sıkınca sıvı
şuan bende de var ama zaten günümde geçti bu sabah sanki mide bulantısı var acaba psikolojikmi bilmiyorum ilk çocuğumdan 8 yıl geçti oyüzden de pek hamilelik belirtilerini hatırlamıyorum
doğumdan önce varmıydı hatırlamıyorum ama daha sonra ları her sıktığımda mutlaka gelir doğumdan da 8 yıl geçti şimdi bile var
arkadaşlar günaydın bende 1yıl önce düşük yaptım adetime 4 gün var ama hamilelik belirtisi var gibi bilmiyorumm ümitlenmekte istemiyorum...
yani sen diyorsunki bu sıvı gelmesi nedeniyle bile hamile kalınmaya bilir öylemi demek istedin
bugünde test yaptim tek cizgi....halada günüm gelmedi ...hamile degilim herhalde offf yaaa.....
selam hanımlar ben bugün üye oldum :) .Aslında bendede bu anlattıklarınızdan var adetim gecikeli bugün 3. gün kramp ve batma bendede oluyo azda olsa akıntım var bazı bazı size şunu sorucam idrar testini yapsam çıkarmı en erken kaçgün gecikirse çıkar ? cevap bekliyorum :)
kizlar 5 gün gecikmaden sonra biraz önce günüm geldi...yine hayallerim suya düstü .....beklemeye devamÇok üzgünüm çoook.....offf insan ne kadar yaniliyor yaaaa...oysa bu ay emindim ...hersey hamilelikteki gibiydi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?