hamilemiyim?

asya642

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
116
1
arkadaşlar 2 aralık 2009 adet görmüştüm.hala adet olamadım 4 test yaptım pozitif çıktı.doktora gideceğim ama alttan baktırma diorlar sizce ne yapmalıyım?

Ücüde positiv ciktiysa hamilesindir. Nasil yani alttan baktirma diyorlar baska nasil baktiracaksin ki? Doktora gitmen sart cocugunun ve kendi sagligin icin.

oncelikle tebrik ederim bebisin icin. bence baskalarini dinleme.hic bi dr hastasina zarar vermek istemez su an sadece kese olustugu icin karindan bakilan ultrasonla gozukmeyebilir mecburi vajinal ultrasonla bakicak.icini ferah tut.hemen hemen butun hamile bayanlarin ilk kontrollerinde vajinal ultrason kullanilmistir.sence herkesin bebegi dusebilir mi? Allahim korusun olucagi varsa baska sekilde kaybedilir bebek.Allahim sana bagislasin bebegini saglikli sihhatli.sakin bole seyler dusunme canim.

tebrik ederim
bence dr git çünkü ilaçlar veriyorlar
ben dün gittim hiç de alttan bakmadı karnımdan baktı 1 gün geciktiği için yeni dedi kan verdim
benden 2 gün öncesin benim 4 aralık en son regli ki kan değerin 1000 geçtiyse kese oluşmuştur belki karnından bile gözükür

Bende aranıza bugün katıldım. 12 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde 4,5 haftalık düşük yaptım. Şimdi buda düşecek diye çok korkuyorum dr. rahimde kistim olduğunu söyledi.
bu aralar çok karın ağrılarım oluyor. bu ağrılar normalmi bilmiyorum benim gibi sorunları olupta düzelen arkadaşlar varsa yardımlarınızı rica ediyorum. Allah hepinizin bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…