hamilemiyim

HAMILEMIYIM

• Ankete Katılan
    5
  • Anket Kapalı .

zmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
7
0
37
:sm_confused:merhaba ben son adetımden 6 gun sonra bebek dusunduk ve 1 sene 2 ay evlıyım esım korudu kendını ben korunmadım ama hammıle olurmuyum acaba 6 gun sonra denedık hastalıgımdan suan hastalıgıma 1 hafta var ama kasıklarım agrıyor genelde geceleri ve apandıs tarafında asırı baskı var olabıluırmıyım acaba bana yardımcı olun lutfen tsk bıde bugun test yaptım ama negatıf cıktı cokmu erken yapmısım?

anket uygulayarak doğru sonucu alamazsın ki.1 hafta bekle ve kan testi yaptır çıkar zaten ortaya.hem eşim korundu diyorsun nasıl hamile olacaksın ki?

bu arada anketine de bayıldım iki şıktada bilmem yazıyor bu nedir Allah aşkına kaydirigubbakcemile3

anket süper olmus:roflol:
ben ikisnide isaretleyebilirmiyim:smiley-cool:

çokta komık degıl yenı adresı kullanmaya basladım bılmıorum fazla sadece gorup benı duyarsınız dıe yapmısım ama farketmedım anket oldunu espirilerinize bende guluorum bu arada 1 sene korundu ve adetımden 6 gun sona korunmadı bu yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…