Hamilemiyim???

BebisKoM88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
4.214
0
kizlar lütfen yardimci olun dün veya bugün adet olmam gerekiyordu ama hala bisi yok ve hic bi adet belirtisi bile yok. Hamilelik belirtileri nezaman baslar?

Bugün olur diye bekledim zaten pazar acik biyerde yok. Birde yaklasik bir hafta önce test yapmistim ama adet günüme daha cokd vardi negativ cikmisti dogla olarak

bence yarın sabahtan git bi test alhemen çıkarmı bilinmez ama inş hamilesindir

canım belirtiler kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Kimisi döllenme gerçekleştikten hemen sonra belirti yaşıyor ama genelde 7.-8. haftada başlıyormuş belirtier. Hamileler öyle söylüyor.

ınş hamilesindir ama en iyisi test yaptır canım.ona göre hareket edersin sağlam adımlarla.Ben hiç gebelik yaşamadım ama kiminde 2.-3. haftada kiminde daha ilerki haftalarda çıkarmış.

Ya herzamanki gibi degil sanki. Ve bilmiyorum piskolojik olarakmi ama kendimi tuaf hissediyorum sanki bisiler oluyo icimde :)

canım çok takma kafna bukadar piskolojik olarakda etkileniyosun oluruna bırak çok daha güzel olur bak rahat ol

Kızlar bende kasık ağrısı bel ağrısı var adetımede 2 3 gun kaldı goguslerım şiş sızce hamılemıyım bebısmı gelıyo beklıyorum yorumlarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…