Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce kan mı vermeliyimTek bir test mi yaptınız
Evet tek yaptımKanda
sizce kan mı vermeliyim
Kesinlikle en garantisi kan vermek. Geç döllenme durumu olabileceği için doktorlar en erken gecikmeden 7 gün sonrasını öneriyor ama sabretmek zorKanda
sizce kan mı vermeliyim
Rica ederim sağlıkla kolaylıkla kavuşun inşallahTamam dikkate alıcam çok teşekkür ederim
Tamam yapıcamKendinizden emin ve bir sorununuz yoksa sabah gebelik testi yapın cnm bazen istesekte istemesekte stres yapıyoruz adetiniz gecikiyor.
Sabah tekrar denicem olmazsa yoktur demekBence idrarda pozitif görmeden kan vermemek lazım
Sabah test yaptım çok hafif 2. Çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim ardından bir test daha aldım onda bişey çıkmadı kafam çok karıştıKendinizden emin ve bir sorununuz yoksa sabah gebelik testi yapın cnm bazen istesekte istemesekte stres yapıyoruz adetiniz gecikiyor.
Ya testinizin adı ne acaba sonuc çıkarsa paylasirmisinjzSabah test yaptım çok hafif 2. Çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim ardından bir test daha aldım onda bişey çıkmadı kafam çok karıştı
Kan sonucu çıktımı acaba?Sabah test yaptım çok hafif 2. Çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim ardından bir test daha aldım onda bişey çıkmadı kafam çok karıştı
Hayır e nabıza da düşmediKan sonucu çıktımı acaba?
Sonucunuzu merak ettimHayır e nabıza da düşmedi
Sonuç nedir acabaHayır e nabıza da düşmedi