Hamilemiyim ?

Tospaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
55
22
88
28
Merhabalar, arkadaşlar
ayın 24 ünde regl olmam gerekiyordu olmadım 4 gün geçti dün test yaptım silik çıktı kan verdim 1.20 çıktı beta değeri cinsel ilişki 23 ünde oldu acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Normalde her ay bir gün erken regl olurum ve hiç değişmez bu yardımcı olun lütfen tekrar mı kan vermem gerek
internette bir doktor ilişki sonrası 10 gün beklemek gerekiyor kan vermek için yazmış

Eklentiler

• 008C8175-587C-4B40-97FC-78FBEA4673FA.webp
    008C8175-587C-4B40-97FC-78FBEA4673FA.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 51
Merhabalar, arkadaşlar
ayın 24 ünde regl olmam gerekiyordu olmadım 4 gün geçti dün test yaptım silik çıktı kan verdim 1.20 çıktı beta değeri cinsel ilişki 23 ünde oldu acaba geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Normalde her ay bir gün erken regl olurum ve hiç değişmez bu yardımcı olun lütfen tekrar mı kan vermem gerek
internette bir doktor ilişki sonrası 10 gün beklemek gerekiyor kan vermek için yazmış
Bu ayın 23’ünden bi bahsediyorsunuz?

Merhabalar, arkadaşlar
Regle 1 gün kala hamilelik zor olur bence yumurtlama döneminde olması lazım ilişkinin

Önce kanda yükselir hamilelik hormonu ki sonra idrarda silik görebilirsiniz test yanlış olabilir kan 1.20 iken hamilelik zor 5 üzeri olması gerek

Öyle mi oluyor peki reglin son günü bittiği gün yumurtlama dönemi mi biliyor musunuz çünkü önceki gebeliğimde reglin son günü olmıştu
Normalde çoğu kadında 14. Gün oluyor isterseniz Ovulasyon testi alıp takip edebilirsiniz öyle daha rahat olur

Back
X