Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapmadığınız sürece ne siz bilebilirsiniz ne de biz.Siprail kullaniyorum ama adetim 3 hafta gecikti kasik agrilari ve mide agrilari cekiyorum leklenmelerim oldu ama adet olmadim hamile olabilirmiyim
Şuan çalışıyorum ve çalıştığım yer şehre uzak surekli izin kullanamıyorum ve hiç birsey kesin net değilken kimseyede söylemek istemiyorum ve iznime daha var ama içim içimi yediği için size danışmak istedim belki fikri olan olur içim birazda olsa rahatlar diyeTest yapmadığınız sürece ne siz bilebilirsiniz ne de biz.
3 hafta uzun bi süre. Test yapsanız çıkardı çoktan, niye yapmıyorsunuz
Sizi 3 hafta bekleten ne oldu merak ettim acikcasiSiprail kullaniyorum ama adetim 3 hafta gecikti kasik agrilari ve mide agrilari cekiyorum leklenmelerim oldu ama adet olmadim hamile olabilirmiyim
Kist olabilir hamilelik olabilir spiral kaymis olabilir en kisa zamanda bi kontrole gitmeniz de iyi olur , Allah saglik versin insallahŞuan çalışıyorum ve çalıştığım yer şehre uzak surekli izin kullanamıyorum ve hiç birsey kesin net değilken kimseyede söylemek istemiyorum ve iznime daha var ama içim içimi yediği için size danışmak istedim belki fikri olan olur içim birazda olsa rahatlar diye
Bende öğrenmek istiyorum ve şehirden uzak calistigim için sıkıntı yaşıyorum zaten ve aydan aya izne gidiyorum ve bu şüphe içim içimi yiyorSizi 3 hafta bekleten ne oldu merak ettim acikcasi, eger sehire uzak koy yerinde filan degilseniz Bi test yapsaniz iyi olur baska turlu bilemeyiz
![]()
Eczane de mi yok bulunduğunuz yerde ? Basit bi idrar testinde çıkar ama ayrıca spiral yüzde yüz korumaz. Hatta hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz. Hamile değilseniz de dikkat edin bundan sonrası için.Şuan çalışıyorum ve çalıştığım yer şehre uzak surekli izin kullanamıyorum ve hiç birsey kesin net değilken kimseyede söylemek istemiyorum ve iznime daha var ama içim içimi yediği için size danışmak istedim belki fikri olan olur içim birazda olsa rahatlar diye
Teşekkür ederimKist olabilir hamilelik olabilir spiral kaymis olabilir en kisa zamanda bi kontrole gitmeniz de iyi olur , Allah saglik versin insallah
İnsallah bir sorun yoktur , sehire gidip gelen guvendiginiz yakin arkadasiniz filan varsa eger test isteyebilirsiniz belkiBende öğrenmek istiyorum ve şehirden uzak calistigim için sıkıntı yaşıyorum zaten ve aydan aya izne gidiyorum ve bu şüphe içim içimi yiyor
Biliyorum o yüzden zaten şüphe ediyorum eşim çok istiyor ve test negatif çıkarsa üzülmesini istemiyorum o yüzden ona gidelim diyemiyorum benim gidişte alabileceğim bir yakınlıkta değil o yüzden bir bahane bulup gidip alamiyorumEczane de mi yok bulunduğunuz yerde ? Basit bi idrar testinde çıkar ama ayrıca spiral yüzde yüz korumaz. Hatta hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz. Hamile değilseniz de dikkat edin bundan sonrası için.
Gider gitmez test yapacam zaten sadece surekli aklımda belki sizden biri birsey diye bilirde aklımdaki sorular biraz azalır diye ummustumİnsallah bir sorun yoktur , sehire gidip gelen guvendiginiz yakin arkadasiniz filan varsa eger test isteyebilirsiniz belki
Spiral hic kullanmadim bic bilgim yok malesef keske yardimci olabilseydikGider gitmez test yapacam zaten sadece surekli aklımda belki sizden biri birsey diye bilirde aklımdaki sorular biraz azalır diye ummustum
Yinede teşekkür ederimSpiral hic kullanmadim bic bilgim yok malesef keske yardimci olabilseydikbelki baska fikri olan arkadslar cikar