Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi qwt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

qwt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
8
0
1
22
Siprail kullaniyorum ama adetim 3 hafta gecikti kasik agrilari ve mide agrilari cekiyorum leklenmelerim oldu ama adet olmadim hamile olabilirmiyim

Siprail kullaniyorum ama adetim 3 hafta gecikti kasik agrilari ve mide agrilari cekiyorum leklenmelerim oldu ama adet olmadim hamile olabilirmiyim
Test yapmadığınız sürece ne siz bilebilirsiniz ne de biz.
3 hafta uzun bi süre. Test yapsanız çıkardı çoktan, niye yapmıyorsunuz

Test yapmadığınız sürece ne siz bilebilirsiniz ne de biz.
3 hafta uzun bi süre. Test yapsanız çıkardı çoktan, niye yapmıyorsunuz
Şuan çalışıyorum ve çalıştığım yer şehre uzak surekli izin kullanamıyorum ve hiç birsey kesin net değilken kimseyede söylemek istemiyorum ve iznime daha var ama içim içimi yediği için size danışmak istedim belki fikri olan olur içim birazda olsa rahatlar diye

Sizi 3 hafta bekleten ne oldu merak ettim acikcasi 🙄, eger sehire uzak koy yerinde filan degilseniz Bi test yapsaniz iyi olur baska turlu bilemeyiz 😥

Şuan çalışıyorum ve çalıştığım yer şehre uzak surekli izin kullanamıyorum ve hiç birsey kesin net değilken kimseyede söylemek istemiyorum ve iznime daha var ama içim içimi yediği için size danışmak istedim belki fikri olan olur içim birazda olsa rahatlar diye
Kist olabilir hamilelik olabilir spiral kaymis olabilir en kisa zamanda bi kontrole gitmeniz de iyi olur , Allah saglik versin insallah

Sizi 3 hafta bekleten ne oldu merak ettim acikcasi 🙄, eger sehire uzak koy yerinde filan degilseniz Bi test yapsaniz iyi olur baska turlu bilemeyiz 😥
Bende öğrenmek istiyorum ve şehirden uzak calistigim için sıkıntı yaşıyorum zaten ve aydan aya izne gidiyorum ve bu şüphe içim içimi yiyor

Eczane de mi yok bulunduğunuz yerde ? Basit bi idrar testinde çıkar ama ayrıca spiral yüzde yüz korumaz. Hatta hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz. Hamile değilseniz de dikkat edin bundan sonrası için.

Bende öğrenmek istiyorum ve şehirden uzak calistigim için sıkıntı yaşıyorum zaten ve aydan aya izne gidiyorum ve bu şüphe içim içimi yiyor
İnsallah bir sorun yoktur , sehire gidip gelen guvendiginiz yakin arkadasiniz filan varsa eger test isteyebilirsiniz belki

Eczane de mi yok bulunduğunuz yerde ? Basit bi idrar testinde çıkar ama ayrıca spiral yüzde yüz korumaz. Hatta hiçbir yöntem yüzde yüz korumaz. Hamile değilseniz de dikkat edin bundan sonrası için.
Biliyorum o yüzden zaten şüphe ediyorum eşim çok istiyor ve test negatif çıkarsa üzülmesini istemiyorum o yüzden ona gidelim diyemiyorum benim gidişte alabileceğim bir yakınlıkta değil o yüzden bir bahane bulup gidip alamiyorum

Back
X