Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testin resmi yokArkadaslar adetime bugun le birlikde iki gün var dayanamadım test yapdım çift çizgi çıkdı dogruluk payı nekadr vardır?
Testin resmi yok
İyi Bi markaysa
Roll gebelik testinden yapdımTestin resmi yok
İyi Bi markaysa hamilesinzdir
Kan verin kesinleştiği içiniz rahat ederRoll gebelik testinden yapdım
Vardır canm ya baya net ben cok cok silik bi testle öğrendim
Ikı gün varya bekleyeyım degılmı tam günümü yineKan verin kesinleştiği içiniz rahat eder
Bekleyebilrsen bekleIkı gün varya bekleyeyım degılmı tam günümü yine
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşaAllahVardır canm ya baya net ben cok cok silik bi testle öğrendim
Adet günümdü değer 24 cıktı bu testten yarım saat sonraAdetınız gecmısmıydı bunu yapdıgınızda yoksa daha vermıydı adetınıze
Bekleyemem de yınede bı ıkı gun daha gecsınki tam cıksın beta diye hafta sonu kan verırım olmadıBekleyebilrsen beklebenim test yapmamla kan vermem arasında 30 dakka vardı
![]()
Aynı marka test al koyulaşma takip etBekleyemem de yınede bı ıkı gun daha gecsınki tam cıksın beta diye hafta sonu kan verırım olmadı
Bitane daha gebelık testı var elımdede yapmak istemıyırum yarın denıcemAdet günümdü değer 24 cıktı bu testten yarım saat sonra
kaç aylık hamılesınız suanAdet günümdü değer 24 cıktı bu testten yarım saat sonra
8. Haftaya girdikBitane daha gebelık testı var elımdede yapmak istemıyırum yarın denıcem
kaç aylık hamılesınız suan
Karnımda bi agrı var ama adet agrısı degıl kasıklarım agrıyo bide belim normalmı bunlarAynı marka test al koyulaşma takip et
Biraz betan yükselmiş olur
Küçük değerle öğrenince sürekli kan vermek stres yapıyor insanı
Aynen yarın dene koyulaşmışmı bakarsınBitane daha gebelık testı var elımdede yapmak istemıyırum yarın denıcem
kaç aylık hamılesınız suan
Normal ağrılar nerdeyse 12. Haftaya kadar oluyor şu an benimde varKarnımda bi agrı var ama adet agrısı degıl kasıklarım agrıyo bide belim normalmı bunlar
MaşaAllah Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsaAllah8. Haftaya girdik
İkinci cocugum olacak benım inşaAllah ama unutmusum ben nasıldıNormal ağrılar nerdeyse 12. Haftaya kadar oluyor şu an benimde var