- 5 Kasım 2024
- 55
- 20
- 3
- Konu Sahibi patininannesi
-
O zaman bız ne bılcez?Merhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
Tecrübelilerden yorum istedimO zaman bız ne bılcez?
Yani 0,2 çıkabilir mi ? Hamile olma ihtimalim var mı ?Bir hafta Max. İki haftalık falandır, biraz bekleyin öyle test yapın, bence erken daha anlamak için
Daha çok erken adet geçikmesini bekleyin 9 gün çok değil. Ondan sonra test yaparsınMerhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
Yani kanda yine de belli olur dedikleri için ümidi kesmiştim. İhtimali var o zaman ? Yerleşme kanaması olabilirDaha çok erken adet geçikmesini bekleyin 9 gün çok değil. Ondan sonra test yaparsın
Belki kana geçmemiştir yaşadığın durum eğer yerleşme kanamasıysa 1.02 gün sonra kana geçme ihtimali de olabilir ama daha dokuz gün varmış benim bildiğim adeti 2.03 gün kala oluyor diye biliyorum belki de yumurtlama kanaması olabilirMerhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
Yok bu değer göstermez normali zaten 0-5 araasi gebelik olmadığında diye biliyorum, beklemeniz lazım, cock çok erkenYani 0,2 çıkabilir mi ? Hamile olma ihtimalim var mı ?
Okadar erken belki olmayabilir. Yumurtlamanızdan tahmini 5 gün geçmiştir. BekleyinYani kanda yine de belli olur dedikleri için ümidi kesmiştim. İhtimali var o zaman ? Yerleşme kanaması olabilir
hemen üzülme bence çok çok erken test yapmışsın adet günün geçsin bi kaç gün sonra test yap bence bu kadar erken böyle çıkabilirMerhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
Yani evet kanda çıkar dedikleri için gittim. Bir de pembe kan görünce şüphelendimhemen üzülme bence çok çok erken test yapmışsın adet günün geçsin bi kaç gün sonra test yap bence bu kadar erken böyle çıkabilir
Canım daha adetine 9 gün varmış belki varsa da çıkmaz ki erken kan vermişsin biraz bekle bence inşallah vardır :)Merhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
İnşallah vardırCanım daha adetine 9 gün varmış belki varsa da çıkmaz ki erken kan vermişsin biraz bekle bence inşallah vardır :)
İnşallahCanım daha adetine 9 gün varmış belki varsa da çıkmaz ki erken kan vermişsin biraz bekle bence inşallah vardır :)
Erken vermişsin kanı anca yerleşiyordur kanama devam etmediyse adete 2-3 gün kala istersen kan verebilirsin yada adet gününü bekle canım daha iyi olurMerhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
Adetının gecmesını bekle bence canım daha çok erken inşallah vardır bebiş :))Merhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?