Hamilemiyim ?

patininannesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
55
20
3
Merhaba kızlar eşimle bebek düşünüyoruz gün aşırı bu ay denedik adetime 9 gün var. Normalde adetim düzenli. Bugün açık pembe bir kan geldi peçeteye çok az. Kaşık ve bel ağrım var. Göğüs hassasiyetim de var. Kan testi yaptırdım ama 0.2 çıktı

O zaman bız ne bılcez?

Bir hafta Max. İki haftalık falandır, biraz bekleyin öyle test yapın, bence erken daha anlamak için

Daha çok erken adet geçikmesini bekleyin 9 gün çok değil. Ondan sonra test yaparsın

Belki kana geçmemiştir yaşadığın durum eğer yerleşme kanamasıysa 1.02 gün sonra kana geçme ihtimali de olabilir ama daha dokuz gün varmış benim bildiğim adeti 2.03 gün kala oluyor diye biliyorum belki de yumurtlama kanaması olabilir

Şöyle yumurtlamada gebelik oluşsa zaten regli dongun ne kadar ki daha regliye de 9gun var altı üstü bir hafta olmuştur, bu birşeyi göstermez bence, başka bilgisi olan varsa beni düzeltsin lütfen yanlış mı düşünüyorum, dördüncü gebeliğim dordunu de regliden bikac gün sonra silik testle öğrendim öyle test yaptim, doktora gittim, net olması için bekleyin siz vakti var daha

hemen üzülme bence çok çok erken test yapmışsın adet günün geçsin bi kaç gün sonra test yap bence bu kadar erken böyle çıkabilir

Canım daha adetine 9 gün varmış belki varsa da çıkmaz ki erken kan vermişsin biraz bekle bence inşallah vardır :)

Erken vermişsin kanı anca yerleşiyordur kanama devam etmediyse adete 2-3 gün kala istersen kan verebilirsin yada adet gününü bekle canım daha iyi olur

Adetının gecmesını bekle bence canım daha çok erken inşallah vardır bebiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…