- 11 Aralık 2024
- 10
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi akhskahskshskah
Boyle birsey mümkün degil, cinsel birliktelik olmadan.Ya normalde anal yapiyorduk bir anda vajinama geldi zevk suyu hani azda olsa bosalmistir dedim umursamadim sabah kalktım regl gunumdu zaten kahverengi gelmisti ertesi gün hapı aldım ilişkiden 20 saat sonra falan şuan ustunden 4 hafta geçti arada migdem bulanıyor ve kilo almış gibi hissediyorum
Ya sadece bir kere temas etti ama bı ıslaklık hissedince hemen kalktimBoyle birsey mümkün degil, cinsel birliktelik olmadan.
Anal cok zararli neden yapiyorsun? Kendine acımiyor musunYa sadece bir kere temas etti ama bı ıslaklık hissedince hemen kalktim
Ya bir hatayla yaptım sence hamilemiyim bu belirtiler psikolojik miAnal cok zararli neden yapiyorsun? Kendine acımiyor musun
Hayir canim degilsin. Internetten baksana cinsel birliktelik olmadan vajina icine olmadan hamile olunmaz. Ertesi gün hapinin belirtilerini yasiyorsun.Ya bir hatayla yaptım sence hamilemiyim bu belirtiler psikolojik mi
Ama 4 hafta geçti yani normalmi hala belirti yasamam vajinaya sokmadı erkek arkadasim sadece bir kere temas etti islaklik hissedince vajinada hemen geri çekildim 20-21 saat sonra Ella aldim ama boşalma olmadiHayir canim degilsin. Internetten baksana cinsel birliktelik olmadan vajina icine olmadan hamile olunmaz. Ertesi gün hapinin belirtilerini yasiyorsun.
Canim olmaaaazzzzz diyorummmmm. Ertesi gün hap etkileri 2 3 ay kadar sürer. Boşuna içmissin zaten onu.Ama 4 hafta geçti yani normalmi hala belirti yasamam vajinaya sokmadı erkek arkadasim sadece bir kere temas etti islaklik hissedince vajinada hemen geri çekildim 20-21 saat sonra Ella aldim ama boşalma olmadi
4. Haftadami yasadin bu belirtileri ben ertesi gün hapida aldim cunkuBenim de arada midem bulaniyo kilo almis hissediyorum 31 haftalik hamileyim
Yok daha yeni kilo almaya basladim4. Haftadami yasadin bu belirtileri ben ertesi gün hapida aldim cunku
Psikolojik mi senceYok daha yeni kilo almaya basladim
Sadece bence degil dunyanin neresine gidersen git oyle, evet psikolojik. Ella icip hamile kaldiysan sirketten guzel bi tazminat alirsinPsikolojik mi sence
Test yapYa normalde anal yapiyorduk bir anda vajinama geldi zevk suyu hani azda olsa bosalmistir dedim umursamadim sabah kalktım regl gunumdu zaten kahverengi gelmisti ertesi gün hapı aldım ilişkiden 20 saat sonra falan şuan ustunden 4 hafta geçti arada migdem bulanıyor ve kilo almış gibi hissediyorum
TeşekkürlerSadece bence degil dunyanin neresine gidersen git oyle, evet psikolojik. Ella icip hamile kaldiysan sirketten guzel bi tazminat alirsin