Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lh hormonu dalgalanabilen bir hormon ama isterseniz atın yine deKızlar ovü testimde çalkalanmalar var acaba atsam doğru yorum yapacak kimse var mı
lh hormonu dalgalanabilen bir hormon ama isterseniz atın yine de
9 gün normalde 18 inde en yükseği gördüm gebelik olabilir miAdetinize kaç gün var ben iki gebeligimi de ovulasyon testiyle öğrendim
Ayın 18’inde yumurtlamayı gördünüz değil değil mi ona göre yorum yapacağım9 gün normalde 18 inde en yükseği gördüm gebelik olabilir mi
Evet gördümAyın 18’inde yumurtlamayı gördünüz değil değil mi ona göre yorum yapacağım
Tamam bunların bu şekilde çıkması çok normal dalgalanmalar olacak hafif böyle çok koyu şekilde de çıkabilir hatta acaba yine yumurtluyor musun diye düşünüyor olabilirsin bunu yaşadım ben de ilk tecrübesizim bilmiyordum acaba dedim hamile olabilir miyim diye daha beş gün olmuş o yüzden hemen çıkmaz zaten ve şimdiden bu kadar strese girme lütfen kendini çok etkilersin ikisi aynı koyulup da olduğu zaman gebelik söz konusu olma gibi bir durum olabiliyor ama şunu da unutmayalım bazen olabiliyor illa hamilelik olduğu anlamına gelmiyor çünkü bu şekilde kan testi verip üzülenler de oluyor bu şekilde test verip hamile olduğunu öğrenenler de oluyor ben de böyle çok heyecanlanmıştım üç ay önce falan acaba olacak mı iyice koyu olacak mı diye işte bu zaten bunları düşünmek insanı çok yoruyor asla böyle şeyler düşünmüyoruz bir hafta daha bekleyelim Allahın izniyle gebelik testi yaparız cıkar şimdi zaten yumurtlama zamanlarındasın sen sadece bu günlerini değerlendir asla kafaya takmak yok baktın iyice koyulasma oldu pik oldu o zaman hemen bır test yapıyoruz ama dediğim gibi ufak tefek dalgalanmalar olacaktır eğer soruyu doğru anladıysam umarım açıklayabilirmişimdir ve unutma her şeyin başı kafayı takmak ve stres ne kadar düşünürsen o kadar zorlaşır takıldığın bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırızAyın 18’inde yumurtlamayı gördünüz değil değil mi ona göre yorum yapacağım
Çok açık ve net cevaplamışsınız çok teşekkür ederim öncellikle. Beni bu ay bu kadar çok düşündüren şey kasıklarımdaki adet olacakmışım ağrısı, daha sonra test yaptım testim net olarak pozitif çıktı ama kan testim negatifdi çok yıprandım. Ama ağrılarım hala geçmedi bu yüzden çok taktım kafaya ha bu arada doktora da gittim gayet sağlıklı olduğumu her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tekrardan teşekkür ederimTamam bunların bu şekilde çıkması çok normal dalgalanmalar olacak hafif böyle çok koyu şekilde de çıkabilir hatta acaba yine yumurtluyor musun diye düşünüyor olabilirsin bunu yaşadım ben de ilk tecrübesizim bilmiyordum acaba dedim hamile olabilir miyim diye daha beş gün olmuş o yüzden hemen çıkmaz zaten ve şimdiden bu kadar strese girme lütfen kendini çok etkilersin ikisi aynı koyulup da olduğu zaman gebelik söz konusu olma gibi bir durum olabiliyor ama şunu da unutmayalım bazen olabiliyor illa hamilelik olduğu anlamına gelmiyor çünkü bu şekilde kan testi verip üzülenler de oluyor bu şekilde test verip hamile olduğunu öğrenenler de oluyor ben de böyle çok heyecanlanmıştım üç ay önce falan acaba olacak mı iyice koyu olacak mı diye işte bu zaten bunları düşünmek insanı çok yoruyor asla böyle şeyler düşünmüyoruz bir hafta daha bekleyelim Allahın izniyle gebelik testi yaparız cıkar şimdi zaten yumurtlama zamanlarındasın sen sadece bu günlerini değerlendir asla kafaya takmak yok baktın iyice koyulasma oldu pik oldu o zaman hemen bır test yapıyoruz ama dediğim gibi ufak tefek dalgalanmalar olacaktır eğer soruyu doğru anladıysam umarım açıklayabilirmişimdir ve unutma her şeyin başı kafayı takmak ve stres ne kadar düşünürsen o kadar zorlaşır takıldığın bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışırız
Kuzum o çok normal şu an yumurtlamada olduğun için kasık ağrısı göğüs ağrısı bunları yaşayabilirsin o kadar zaten gebelik adet belirtileri yumurtlama belirtileri hepsi birbirine çok benzediği için o kadar çok kafa karışıklığı yapıyor ki bizim de en büyük hatamız aslında acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesine girdiğimiz için otomatikman hormonlar çok etkiliyor o yüzden zaten olacağı varsa da bu yüzden biraz ertelenebılıyor inan ben sekiz ay boyunca uğraştım çok kafayı takan bir insandım takmadığım an oldu hiç belli olmaz belki on gün sonra hamileyim diye geleceksin Allahın izniyle inşallah o güzel haberi de alacağız ama en azından şu yumurtlama günlerini hiç mümkün mertebe takmamaya çalış farklı şeylerle ilgilen meşgul et kendini ama asla düşünme en azından yumurtlama günün bitsin o sıkıntılı an bitsin ondan sonra testini de yap düşün ama o etap çok önemli şimdi yumurtlama testi falan asla yapma normal günlerindeki gibi ilişkin olsun bir gün arayla devam edebilirsin hem sen dinlenmiş olursun hem de eşinin için daha kaliteli olabilmesi için bir de en büyük hatamız aslında yumurtlama günlerinde üst üste ilişki olması üst üste ilişki olması hiçbir zaman o kadar iyi değil yani sperm kalitesini düşürüyor bir gün arayla olması her zaman daha iyi Ben de yazmak istedim bunu da Üç gün sonra tekrar bir yumurtlama testi yap bakalım koyulaşma falan var mı bir de biliyorsunuz sprem üç ile beş gün arası arası canlı kalabildiğiği için ne zaman tutunacağını da bilemiyoruz o yüzden birazcık daha bekleyelimÇok açık ve net cevaplamışsınız çok teşekkür ederim öncellikle. Beni bu ay bu kadar çok düşündüren şey kasıklarımdaki adet olacakmışım ağrısı, daha sonra test yaptım testim net olarak pozitif çıktı ama kan testim negatifdi çok yıprandım. Ama ağrılarım hala geçmedi bu yüzden çok taktım kafaya ha bu arada doktora da gittim gayet sağlıklı olduğumu her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Tekrardan teşekkür ederim
Teşekkür ederimKuzum o çok normal şu an yumurtlamada olduğun için kasık ağrısı göğüs ağrısı bunları yaşayabilirsin o kadar zaten gebelik adet belirtileri yumurtlama belirtileri hepsi birbirine çok benzediği için o kadar çok kafa karışıklığı yapıyor ki bizim de en büyük hatamız aslında acaba tuttu mu tutacak mı düşüncesine girdiğimiz için otomatikman hormonlar çok etkiliyor o yüzden zaten olacağı varsa da bu yüzden biraz ertelenebılıyor inan ben sekiz ay boyunca uğraştım çok kafayı takan bir insandım takmadığım an oldu hiç belli olmaz belki on gün sonra hamileyim diye geleceksin Allahın izniyle inşallah o güzel haberi de alacağız ama en azından şu yumurtlama günlerini hiç mümkün mertebe takmamaya çalış farklı şeylerle ilgilen meşgul et kendini ama asla düşünme en azından yumurtlama günün bitsin o sıkıntılı an bitsin ondan sonra testini de yap düşün ama o etap çok önemli şimdi yumurtlama testi falan asla yapma normal günlerindeki gibi ilişkin olsun bir gün arayla devam edebilirsin hem sen dinlenmiş olursun hem de eşinin için daha kaliteli olabilmesi için bir de en büyük hatamız aslında yumurtlama günlerinde üst üste ilişki olması üst üste ilişki olması hiçbir zaman o kadar iyi değil yani sperm kalitesini düşürüyor bir gün arayla olması her zaman daha iyi Ben de yazmak istedim bunu da Üç gün sonra tekrar bir yumurtlama testi yap bakalım koyulaşma falan var mı bir de biliyorsunuz sprem üç ile beş gün arası arası canlı kalabildiğiği için ne zaman tutunacağını da bilemiyoruz o yüzden birazcık daha bekleyelim
Hamilelik değil 18 inde daha çatlamış yerleşme daha olmamıştır hamilelik olduğunda sürekli koyu çıkar bu hormon hep vücudumuzda var dalgalanması nornal belki ikinci yumurtlama olabilir sen gene değerlendirKızlar ovü testimde çalkalanmalar var acaba atsam doğru yorum yapacak kimse var mı
Teşekkür ederimHamilelik değil 18 inde daha çatlamış yerleşme daha olmamıştır hamilelik olduğunda sürekli koyu çıkar bu hormon hep vücudumuzda var dalgalanması nornal belki ikinci yumurtlama olabilir sen gene değerlendir