- 13 Kasım 2024
- 13
- 1
- 28
- Konu Sahibi ebruangell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl atıcam yükledim olmadıNeye bakalım, görsel attıysanız gelmemiş
Neye bakalım, görsel attıysanız gelmemiş
Yardım
Nasıl atıcam yükledim olmadı
Bakarmısınız?
Şimdi oldu sanırım :)Neye bakalım, görsel attıysanız gelmemiş
Ama adetime 5 gün var canım biraz geçsin öyle yapayım onu :)evet var bence :) ama bence şu yeni nesil çubuklar bana çok güvenilir gelmiyor.
eski kaset testler candır. bir de onunla deneyin :)
Hamilelik var gibi ama reglinize daha çok varmış, bekleyip tekrar yapmakta fayda var.
Testin markası nedir ?Bakarmısınız?
Bende dün böyle bir konu açtım aynı böyle silik testim kan da verdim 14 çıktı hamileymişim ama daha çok yeni bence sizin de öyledir büyük ihtimalBakarmısınız?
Evet canım eğer hamileysem 3 hafta önce kan verdim çıkmadı ondan sonra olmuştur olan sizinde hayırlı olsun inşallah gözünüz aydın olsunBende dün böyle bir konu açtım aynı böyle silik testim kan da verdim 14 çıktı hamileymişim ama daha çok yeni bence sizin de öyledir büyük ihtimal
Teşekkür ederim ben açıkçası beklemiyordum 10 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu ama böyle bişey olcağını tahmin etmezdimEvet canım eğer hamileysem 3 hafta önce kan verdim çıkmadı ondan sonra olmuştur olan sizinde hayırlı olsun inşallah gözünüz aydın olsun
Benim beklediğim kaç aydır inşallah öyledir de hayırlısı ileTeşekkür ederim ben açıkçası beklemiyordum 10 gün önce şüpheli bir ilişkim oldu ama böyle bişey olcağını tahmin etmezdim
İnşallah istediğiniz gibi olur, ben korunurken oldu kan verdiniz miBenim beklediğim kaç aydır inşallah öyledir de hayırlısı ile
Adet günümün geçmesini bekliyorum ondan sonra canımİnşallah istediğiniz gibi olur, ben korunurken oldu kan verdiniz mi
Anladım canım ama teste yansıdıysa kanda kesin vardır önce kanda oluyo sonra idrara geçiyor çünküAdet günümün geçmesini bekliyorum ondan sonra canım
Sağol canım cevaplar verdiğin için inşallah öyledirAnladım canım ama teste yansıdıysa kanda kesin vardır önce kanda oluyo sonra idrara geçiyor çünkü