hamilemiyim

maviay41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
8
0
31
Cok yogun gelen adetim bu ay damla damla ve koyu renk az miktarda geldi ertesi gun gelmedi ondan sonraki gun yine damla damla geliyor adet gunum aslinda hamilemiyim yoksa normalmi

1 hafta flan oldu
Normal regl olmuşsunuz gebelik ya da yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olabilir, stres yükünüz artmış olabilir, tempolu ya da anı duygu durum değişikliği yaşamış olabilirsiniz, bu ay yedikleriniz değişmiş olabilir bütün bu ihtimaller dahilinde kanamaniz azalmıştır.

Normal regl olmuşsunuz gebelik ya da yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum. Mevsimsel olabilir, stres yükünüz artmış olabilir, tempolu ya da anı duygu durum değişikliği yaşamış olabilirsiniz, bu ay yedikleriniz değişmiş olabilir bütün bu ihtimaller dahilinde kanamaniz azalmıştır.
Insallh

Merhabalar düzenli adet döngüm var her ay hiç şaşmaz günü gelince olurum bu ayda adet olmama bir hafta var ama bende yaklaşık iki haftadır sürekli uyku hali sıcak basması ve iştah artışı var sürekli bişeyler yemek istiyorım ve çok sevdiğim sürekli içtigim Türk kahvesini içemiyorum midem bulanıuor içinde baş agrısı da var ama migrenim olduğu için bunu belirti saymıyorum koku hassasiyetimde hep vardı zaten üç dört gündür bacaklarım çok agrıyor ara ara bel ve kasık agrısı oluyor bu sabah normal gebelik testi yaptım fakat sonuç negatifti sizce bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi beta hcg yaptırsam çıkarmı 7 gün öncesinden

X