Hamilemiyim

mislina nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2024
65
20
21
Kızlar mrb benim dün ve bugün hafif hafif belim ağrıyor bide sağ Kasık ağrım oldu çok sürmedi ama bide vajinaldan beyaz akıntı geliyor kokusuz
Acaba hamilemiyim yardımcı olur musunuz adetime 8 gün falan var daha

Bide 4 ay önce kürtaj oldum 😢sağlıksız gebelik olduğu için kürtajdan sonra cabuk kalınıyormuş diye duydum
yani olabilir zaten. sevisiyorsanız her zaman ihtimal var 😂 ama henüz erken bence bekleyin. çok zor biliyorum ama su an varsa bile çok erkendir testte görmek için diye düsünüyorum

Aynı şeyleri yaşıyoruz iki.kizim var ikiside çok.hixli.ve plansız oldu aradan sekiz yıl geçti ve ben yine bı bebiş istiyorum hemde çok Ağustos başında adetim bittikten sonra korunmadim ve ovulasyon günlerimi değerlendirdim ve o günden beri iki.kez.istifra sağ kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ama dayanikmiycak.gibi.degil.ama var vücudum da farklılık hissediyorum yani bende daha önce kendiliğinden ve anlamadan olunca ve aradan da sekiz yıl geçince acaba mı diyorum bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum pazartesi günü test alıp.bi bakicam sonra adet günümü bekliycem adet günüm de 30 dan sonra ins hakkımızda hayırlısı olur umarım sen de hamilesindir

Aynı şeyleri yaşıyoruz iki.kizim var ikiside çok.hixli.ve plansız oldu aradan sekiz yıl geçti ve ben yine bı bebiş istiyorum hemde çok Ağustos başında adetim bittikten sonra korunmadim ve ovulasyon günlerimi değerlendirdim ve o günden beri iki.kez.istifra sağ kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ama dayanikmiycak.gibi.degil.ama var vücudum da farklılık hissediyorum yani bende daha önce kendiliğinden ve anlamadan olunca ve aradan da sekiz yıl geçince acaba mı diyorum bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum pazartesi günü test alıp.bi bakicam sonra adet günümü bekliycem adet günüm de 30 dan sonra ins hakkımızda hayırlısı olur umarım sen de hamilesindir İnşallah sizde hamilesinizdir bı bakayım bende adet günüme kadar bekliyecem yoksa da hastaneye bı test verim şuanda midem bulanıyor çünkü

Aynı şeyleri yaşıyoruz iki.kizim var ikiside çok.hixli.ve plansız oldu aradan sekiz yıl geçti ve ben yine bı bebiş istiyorum hemde çok Ağustos başında adetim bittikten sonra korunmadim ve ovulasyon günlerimi değerlendirdim ve o günden beri iki.kez.istifra sağ kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum ama dayanikmiycak.gibi.degil.ama var vücudum da farklılık hissediyorum yani bende daha önce kendiliğinden ve anlamadan olunca ve aradan da sekiz yıl geçince acaba mı diyorum bu kadar erken hissedilir mi bilmiyorum pazartesi günü test alıp.bi bakicam sonra adet günümü bekliycem adet günüm de 30 dan sonra ins hakkımızda hayırlısı olur umarım sen de hamilesindir
İnşallah sizde hamilesinizdir bı bakayım bende adet günüme kadar bekliyecem yoksa da hastaneye bı test verim şuanda midem bulanıyor çünkü Allah'ım herkese nasip etsin inşallah inşallah bizde hamileyizdir bana haber ver test yaparsan 🤗

İnşallah sizde hamilesinizdir bı bakayım bende adet günüme kadar bekliyecem yoksa da hastaneye bı test verim şuanda midem bulanıyor çünkü Allah'ım herkese nasip etsin inşallah inşallah bizde hamileyizdir bana haber ver test yaparsan 🤗
Tamam pazartesi günü alıp.yapmaya.niyet ettim.nasip.olursa umarım ins hamilesindir ins

Benim de adetim 5 gün geçti şeffaf beyaz sulu akıntım var gebelik testi negatif çıktı iki gün önce test yaptım ama bel ağrısı çok fazla bi de son 1 haftadır sabaha karşı uyanıyorum midemin kaynamasindan uykusuzluk da var test negatif çıkınca agrilarima dayanamayıp ilaç içtim 😔 ara sıra karnımda ağrı da oluyor böyle olup da hamile olan var mı acaba testi negatif olup da

Benim de adetim 5 gün geçti şeffaf beyaz sulu akıntım var gebelik testi negatif çıktı iki gün önce test yaptım ama bel ağrısı çok fazla bi de son 1 haftadır sabaha karşı uyanıyorum midemin kaynamasindan uykusuzluk da var test negatif çıkınca agrilarima dayanamayıp ilaç içtim 😔
Hayırlısı yinede evde yapılan testlere çok güvenme hastanede ver bide inşallah hamilesinizdir🤲

Hayırlısı yinede evde yapılan testlere çok güvenme hastanede ver bide inşallah hamilesinizdir🤲
İnşallah 27 ağustosta kadın doğuma randevum vardi zaten o zamana kadar beklicem mecbur bi 5 gün önce bir de 2 gün önce farklı iki test yaptım ama negatif çıktı arada karnıma ağrı giriyor ama bel ağrısı 5-6 gündür sürekli neredeyse bir de adetten önce akıntım olmazdı bu sefer beyaz akıntım olunca bi acaba mi dedim

X