Test yap benceYa arkadaşlar merhaba, benim adetimden iki gün geçti, kasık ağrım var, göğüs uçlarım dikleşmiş, arada mide bulantısı ve şeffaf akıntım var ben daha test yapmadım sizce ne zaman test yapmalıyım bir de hamilemiyimdir? Bilgisi veya bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mimi arkadaşlar. Teşekkür ederim
Yani adetimden iki gün geçti ne zaman ve hangi testi yapmam lazımTest yap bence
Benim 4 gün gecikti kan verdim çıktı canımYani adetimden iki gün geçti ne zaman ve hangi testi yapmam lazım
Test yap bunların hiç biri test olmadan belirti sayılmaz.Ya arkadaşlar merhaba, benim adetimden iki gün geçti, kasık ağrım var, göğüs uçlarım dikleşmiş, arada mide bulantısı ve şeffaf akıntım var ben daha test yapmadım sizce ne zaman test yapmalıyım bir de hamilemiyimdir? Bilgisi veya bu durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mimi arkadaşlar. Teşekkür ederim
Ya hastaneye git kanda baksınlar ya da eczaneden gebelik testi alYani adetimden iki gün geçti ne zaman ve hangi testi yapmam lazım
Bende salı gününe kadar beklimBenim 4 gün gecikti kan verdim çıktı canım
Siz geçirdiniz mi bu süreciYa hastaneye git kanda baksınlar ya da eczaneden gebelik testi al
Yani 2 çocuğum var yaşadım. Gebelik testi yapsan bile kesin olan kandır öyle belirti hamilelik göstermez.Siz geçirdiniz mi bu süreci
Doğrudur haklısınız ama biraz agresif geldiniz bana kusura bakmayın bilmediğimiz için soruyoruz. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlarYani 2 çocuğum var yaşadım. Gebelik testi yapsan bile kesin olan kandır öyle belirti hamilelik göstermez.
Bekle canım aynen daha iyi sonuç alırsınBende salı gününe kadar beklim
Teşekkür ederim, siz ilk direk kan mı verdiniz yoksa eczaneden test alıp mı baktınız?Bekle canım aynen daha iyi sonuç alırsın
Direk gidip acilden kan verdim canımTeşekkür ederim, siz ilk direk kan mı verdiniz yoksa eczaneden test alıp mı baktınız?
Teşekkür ederimDirek gidip acilden kan verdim canım
Kesinlikle agresif bi şekilde söylemedim onu nereden çıkardınız amacın yardımcı olmak. Belirti aramanın yanlış olduğunu testin kesin sonuç vereceğini söylüyorum sadece daha önce yaşamış biri olarak.Canım cicim tarzı hitapları hiç bir mesajımda kullanmadım şimdiye kadar onları kullanmadığımdan dolayı diyorsanız eğer o tarzım değil.Doğrudur haklısınız ama biraz agresif geldiniz bana kusura bakmayın bilmediğimiz için soruyoruz. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim iyi akşamlar
Rica ederim canım benimTeşekkür ederim
Teşekkür ederimKesinlikle agresif bi şekilde söylemedim onu nereden çıkardınız amacın yardımcı olmak. Belirti aramanın yanlış olduğunu testin kesin sonuç vereceğini söylüyorum sadece daha önce yaşamış biri olarak.Canım cicim tarzı hitapları hiç bir mesajımda kullanmadım şimdiye kadar onları kullanmadığımdan dolayı diyorsanız eğer o tarzım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?