Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanı ne zaman verdin testi ne zaman yaptın bunlarıda söyleseydin keşkeKızlar adetim bir hafta gecikti kan verdim beta 2 çıktı hızlı testten yaptım hafif gözle görülür silinir iki çizgi çıktı sol kasıgım da bi agrı var. Betası 2 olup yükselen varmı iki gün sonra tekrar kan vereceğim sizce hamile miyim?
Kanı adetimin gecikmesinden bir hafta sonra verdim testide aynı şekilde o gün yaptım üzerinden iki gün geçtiKanı ne zaman verdin testi ne zaman yaptın bunlarıda söyleseydin keşke
Ptesi tekrar kan vereceğimBir hafta gecikme varsa çıkardı. Tekrar kan verin
Beta normalin üzerin de mi yaniNormalde beta bu değerden yükselir. Ama 1 hafta gecikme varsa beta nin çok daha yüksek olması gerekirdi bence. Ya regl olacaksınız ya da geç döllenme olmuş olabilir. Bence 2 gün sonra tekrar Kan verin
Bende bilemedim önceki gebeliğimde bu kadar düşük değildi hayırlısı olsunBende 15 gun gecıkme var beta 8.29 çıkdı anlamdım düşük deyer ama neden regl yok
Canım hamile değilsinKızlar adetim bir hafta gecikti kan verdim beta 2 çıktı hızlı testten yaptım hafif gözle görülür silinir iki çizgi çıktı sol kasıgım da bi agrı var. Betası 2 olup yükselen varmı iki gün sonra tekrar kan vereceğim sizce hamile miyim?
Bence deyilim 15 gün için deyer düşük pazartesı doktor bir daha ver dedı bakalım 2 tüp bebek denedım negatıf , kebdı başına olursa mücize olurBende bilemedim önceki gebeliğimde bu kadar düşük değildi hayırlısı olsun
Ben bugun dontorla konusdum 5 altı sayılmıyor bende 8.29 onuda düşük saydıKızlar adetim bir hafta gecikti kan verdim beta 2 çıktı hızlı testten yaptım hafif gözle görülür silinir iki çizgi çıktı sol kasıgım da bi agrı var. Betası 2 olup yükselen varmı iki gün sonra tekrar kan vereceğim sizce hamile miyim?
Ne yaptınız yükseldi miBen bugun dontorla konusdum 5 altı sayılmıyor bende 8.29 onuda düşük saydı
Hayr indi kımysalNe yaptınız yükseldi mi