• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

ankaer234

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
32
Puanlar
8
Arkadaslar ovitrelle olali 12. Gun iliskiden tam 11 gun gecti bugun test yaptim 2 saat once sizce hamilelik varmi
CBDE7B4B-BDE6-4DE1-B722-FC2631AEE8DA.jpeg

Var tabii test yanlıs değilse :D bence birkaç test daha yapın ya da kan verin

Buda bugunki testim

Eklentiler

• IMG_8081.jpeg
    IMG_8081.jpeg
    198,8 KB · Görüntüleme: 36
5 dakika sonra artti rengi basta silikti bu testten kaynakli sanirim boyle oluyor baska marka da yapacagim

Canım oladabilir olmayadabilir.. çünkü iğne sonrası testte çift çıkıyor etkisi halen geçmediği için bilemedim kan versen bi iyi olur yada iki gün sonra tekrar yap test.

İnsallah vardir yarin kanda cikarsa yazarim dualarınizi bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip eylesin biz cok bekledik her bekleyene bir an once nasil etsin
💕💕 amiin hepimiz için en güzeli olsun, dualarım seninle (hamiş duası🥰)

💕💕 amiin hepimiz için en güzeli olsun, dualarım seninle (hamiş duası🥰)
Cook cokk teşekkur ederim rabbim sag salim seninde dogurmani nasip eylesin canımm kan verdim sonuc cikti 322 hamileyimmm saglikla artar inşallah ne kadarlık acaba şuan

Cook cokk teşekkur ederim rabbim sag salim seninde dogurmani nasip eylesin canımm kan verdim sonuc cikti 322 hamileyimmm saglikla artar inşallah ne kadarlık acaba şuan
Çok minik büyük ihtimalle💕💕 hayırlı olsun şimdiden çok tebrik ederim🥰🥰

Yaaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah 🤍🌼

Back