Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 11gun iliski ustunden gectigi icin acaba igne etkisimi diye korkuyorum ama bi test daha yaptim o da pozitif cikti dua edin nolur insalah vardirVar tabii test yanlıs değilsebence birkaç test daha yapın ya da kan verin
14. Gun bugun amaCanım oladabilir olmayadabilir.. çünkü iğne sonrası testte çift çıkıyor etkisi halen geçmediği için bilemedim kan versen bi iyi olur yada iki gün sonra tekrar yap test.
Yarin kan vericem canimCanım oladabilir olmayadabilir.. çünkü iğne sonrası testte çift çıkıyor etkisi halen geçmediği için bilemedim kan versen bi iyi olur yada iki gün sonra tekrar yap test.
14. Gün se vardır ozaman ya :)) inşallah![]()
İnsallah vardir yarin kanda cikarsa yazarim dualarınizi bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip eylesin biz cok bekledik her bekleyene bir an once nasil etsinBence bebiş vargüzel haberlerle gel
![]()
İnsallah vardir yarin kanda cikarsa yazarim dualarınizi bekliyorum rabbim isteyen herkese nasip eylesin biz cok bekledik her bekleyene bir an once nasil etsin
bnce var hayırlı haberi alırsınız inş.Arkadaslar ovitrelle olali 12. Gun iliskiden tam 11 gun gecti bugun test yaptim 2 saat once sizce hamilelik varmiEki Görüntüle 3428761
Cook cokk teşekkur ederim rabbim sag salim seninde dogurmani nasip eylesin canımm kan verdim sonuc cikti 322 hamileyimmm saglikla artar inşallah ne kadarlık acaba şuanamiin hepimiz için en güzeli olsun, dualarım seninle (hamiş duası
)
Çok minik büyük ihtimalleCook cokk teşekkur ederim rabbim sag salim seninde dogurmani nasip eylesin canımm kan verdim sonuc cikti 322 hamileyimmm saglikla artar inşallah ne kadarlık acaba şuan
Cok teşekkur ederim daha once kotu bir deneyim yaşadık kalp atisi durdu ve kurtajla alindi insallah bu sefer rabbim saglikla dogmasini nasip ederÇok minik büyük ihtimallehayırlı olsun şimdiden çok tebrik ederim
![]()
Aminnn rabbim herkese nasip eylesin inşallahhHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun evet hamilesin![]()
Yaaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın insallahCook cokk teşekkur ederim rabbim sag salim seninde dogurmani nasip eylesin canımm kan verdim sonuc cikti 322 hamileyimmm saglikla artar inşallah ne kadarlık acaba şuan