Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun ama beta hcg 0.10 çıktıMekanı cennet olsunevet bu teste göre hamilesinizzz
Aaa hayırlısı olsun canım testin markası ne. Azıları yalancı çıkarıyor daAllah razı olsun ama beta hcg 0.10 çıktı
Ay hadi İnşallah çok istiyorum Rabbim inşallah yüzümüze bakarBen de gordum. 6 gunde beta artmis olabilir. Yarin yine kan verin bence
Tekrar kan verin bence bu test pozitif gibi duruyorAllah razı olsun ama beta hcg 0.10 çıktı
İnşallah inşallah adet günümu beklesem mi beklemesem miTekrar kan verin bence bu test pozitif gibi duruyor
İste negatif çıkarsa çok üzülürüm ondan bekleyeyim dedim ama böyle de içim içimi yiyor zaman geçmiyor olmadı yarın bir kan testi vereyimÖyle istiyosan bekle tabi ama ben senin yerinde olsam şimdiye ikinci bi test yapıp pozitif görünce koşup kan vermiştim çoktan![]()
O zaman bi tane daha idrar testi yap o da pozitif çıkarsa verirsinİste negatif çıkarsa çok üzülürüm ondan bekleyeyim dedim ama böyle de içim içimi yiyor zaman geçmiyor olmadı yarın bir kan testi vereyim
İş cikisi yapayım o zaman dua edin lütfen banaO zaman bi tane daha idrar testi yap o da pozitif çıkarsa verirsin
İnşallah guzel haberlerle gel bize de haber verİş cikisi yapayım o zaman dua edin lütfen bana![]()
İlk yazacağım yer burasıİnşallah guzel haberlerle gel bize de haber ver![]()
Canım benim.. Bende 32 haftalık bebeğimi kaybettim Kasım ayında. İnşallah bize şefaatçi olacaklar, başın sağolsun. Eşimle bizde çok istiyoruz anne baba olmak, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dün kan verdim beta hcg 0,2 çıktı adetime 4 gün var.Yaklaşık 6 gün önce gebelik testi verdim çift çizgi çıktı ama beta hcg verdiğim de 0.10 çıktı Ocak ayında 33 haftalık iken kordon dolanmasından bebeğimi kaybettim sizce hamilemiyim 5 gün Sonra da adet olacam
Regl günümü bekleyeyim dedim 2 gün kaldıBen de gordum. 6 gunde beta artmis olabilir. Yarin yine kan verin bence
İnşallah sizinde başınız sağolsun amin inşallah çok kötü bir durum çok zor tekrar kan vermeye korkuyorum açıkçası negatif çıkarsa diye doktoruma sordum adet gününü bekle dedi siz teste yaptınız mıCanım benim.. Bende 32 haftalık bebeğimi kaybettim Kasım ayında. İnşallah bize şefaatçi olacaklar, başın sağolsun. Eşimle bizde çok istiyoruz anne baba olmak, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dün kan verdim beta hcg 0,2 çıktı adetime 4 gün var.