- Emoji Skoru
- 15
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi HanifeArslan
-
Yani ben yok diye bakıp bıraktım baktığımda baya zaman geçmişti, hatta pembe olan çubuk ilk başta baya silikti sonradan bu kadar belirmeye başladıNe kadar bi süre sonra baktığında cizgiyi gördün?
İlk 5 dk doğru sonuç diye biliyorum bekledikçe kuruma cizgisi oluşuyor. Adetin de geçtiği için olsaydı erken gebelikte cıkardı dye düşünüyorum ama istiyosan yarın tekrarlaYani ben yok diye bakıp bıraktım baktığımda baya zaman geçmişti, hatta pembe olan çubuk ilk başta baya silikti sonradan bu kadar belirmeye başladı
Daha öncelerde yaptığım testlerde hiç birşey olmuyordu direk negatifti birinde böyle silik çizgi olup sonrasinda kaybolmuştu ama bugün yaptığımda baya netlesmeye başladı resimde pek belli olmuyor tabi ama direk pembe belirgin çizgi var gözle bakıldığında. En iyisi kan verip netleştirmek.İlk 5 dk doğru sonuç diye biliyorum bekledikçe kuruma cizgisi oluşuyor. Adetin de geçtiği için olsaydı erken gebelikte cıkardı dye düşünüyorum ama istiyosan yarın tekrarla
Haber ver canım bizede inşallah istediğin gibi olurDaha öncelerde yaptığım testlerde hiç birşey olmuyordu direk negatifti birinde böyle silik çizgi olup sonrasinda kaybolmuştu ama bugün yaptığımda baya netlesmeye başladı resimde pek belli olmuyor tabi ama direk pembe belirgin çizgi var gözle bakıldığında. En iyisi kan verip netleştirmek.
Bugün sabah kan verdim yarın ogrenicem sonucu buradanda yazarım canım. Amin inşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah güzel bı duygu olursa ikinci kez tadacagim bu duyguyu.Haber ver canım bizede inşallah istediğin gibi olur
Canım sabah verdiysen sonucun cıkmıştır e nabızdan görebilirsinBugün sabah kan verdim yarın ogrenicem sonucu buradanda yazarım canım. Amin inşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah güzel bı duygu olursa ikinci kez tadacagim bu duyguyu.
0.200 çıktı canım.Canım sabah verdiysen sonucun cıkmıştır e nabızdan görebilirsin
Geç döllenme falan mı acaba pkos gibi bişey dendimi sana daha önce adet düzensizliğin falan oluyormu0.200 çıktı canım.
Ama hala adet olamadim bugun 5 gün oldu
Merhaba sonucunuz nedirYani ben yok diye bakıp bıraktım baktığımda baya zaman geçmişti, hatta pembe olan çubuk ilk başta baya silikti sonradan bu kadar belirmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?