• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

HanifeArslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
88
Selam kızlar ben bir şey sormak istiyorum daha ince boylr bişey yaşamadığım için bilemedim.
Adetim 3 gün geçti Dün erken gebelik testi yaptım önce birşey yok diyip köşeye bıraktım sonradan baktığım da çok hafif silik çizgi vardı. Bugün testi tekrarladım gördüğümde test negatifti bir süre sonra baktığımda testte ikinci çizgi vardı yarın kan testi vercem ama yine de sormak istedim hamile olma ihtimalim varmı.? Resimde ekledim mavi olan dün ki Pembe olan da bugün tekrarladıgim.

Eklentiler

• IMG20240110233744_01.jpg
    IMG20240110233744_01.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG20240110233744_01.jpg
    IMG20240110233744_01.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG20240110005918_01.jpg
    IMG20240110005918_01.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 142
Ne kadar bi süre sonra baktığında cizgiyi gördün?

Yani ben yok diye bakıp bıraktım baktığımda baya zaman geçmişti, hatta pembe olan çubuk ilk başta baya silikti sonradan bu kadar belirmeye başladı
İlk 5 dk doğru sonuç diye biliyorum bekledikçe kuruma cizgisi oluşuyor. Adetin de geçtiği için olsaydı erken gebelikte cıkardı dye düşünüyorum ama istiyosan yarın tekrarla

İlk 5 dk doğru sonuç diye biliyorum bekledikçe kuruma cizgisi oluşuyor. Adetin de geçtiği için olsaydı erken gebelikte cıkardı dye düşünüyorum ama istiyosan yarın tekrarla
Daha öncelerde yaptığım testlerde hiç birşey olmuyordu direk negatifti birinde böyle silik çizgi olup sonrasinda kaybolmuştu ama bugün yaptığımda baya netlesmeye başladı resimde pek belli olmuyor tabi ama direk pembe belirgin çizgi var gözle bakıldığında. En iyisi kan verip netleştirmek.

Daha öncelerde yaptığım testlerde hiç birşey olmuyordu direk negatifti birinde böyle silik çizgi olup sonrasinda kaybolmuştu ama bugün yaptığımda baya netlesmeye başladı resimde pek belli olmuyor tabi ama direk pembe belirgin çizgi var gözle bakıldığında. En iyisi kan verip netleştirmek.
Haber ver canım bizede inşallah istediğin gibi olur 🙏🏻

Bugün sabah kan verdim yarın ogrenicem sonucu buradanda yazarım canım. Amin inşallah rabbim isteyen herkeze versin inşallah güzel bı duygu olursa ikinci kez tadacagim bu duyguyu.
Canım sabah verdiysen sonucun cıkmıştır e nabızdan görebilirsin

Normalde her ay aynı zamanda adet olurum sadece yumurta tembelli var denildi okdr.

Merhaba hamilemisimiz acaba doktor banada öyle söyledi ve pıkassos diye takviye edici verdi adetim düzenli olur bende gebelik istiyorum ama olmuyor

Back