- 14 Haziran 2023
- 181
- 51
- 13
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal demek için çok erken takibini yaptır bence değerin normal canımkızlar test yaptım pozitif çıktı kan testim 18 çıktı . Aşılamamın 12. günü normal mi yoksa kimyasal mi ? doktor 2 gun sonra gel dedi basiniza geldimi hic ?
canimin ici cok sagolKimyasal demek için çok erken takibini yaptır bence değerin normal canım![]()
Yerleşme kanaması mi oldu sizdeBenim gecikince gelmişti
Hım anladımEvet ama benim pembemsiydi ve iki damla geldi daha da olmadı
Başka bu tarz birşey yaşayan varmı acaba adet sayiliyormuMerhaba hanımlar adetim 7 gün gecikmisti dün kahverengimsi leke geldi sonra rengi siyaha döndü çok az miktarda geliyor yerleşme kanaması olması için adet günümden önce mi gelmesi gerekiyordu sizinde bilgilerinizi ve düşüncelerinzi almak isterim yardımcı olursanız sevinrim
Benim 6 gün gecikti ama ne zaman test yapilio siz yaptınız mjMerhaba hanımlar adetim 7 gün gecikmisti dün kahverengimsi leke geldi sonra rengi siyaha döndü çok az miktarda geliyor yerleşme kanaması olması için adet günümden önce mi gelmesi gerekiyordu sizinde bilgilerinizi ve düşüncelerinzi almak isterim yardımcı olursanız sevinrim
Heralde 10 gün geçince yapiliyo ben 38. günümde yani adetim 4 gün geçince yaptım negatif çıktı şuanda akıntım yine aynı siyah geliyo ama biraz çoğaldıBenim 6 gün gecikti ama ne zaman test yapilio siz yaptınız mj
Beklemedim yaptım pozitif ciktiHeralde 10 gün geçince yapiliyo ben 38. günümde yani adetim 4 gün geçince yaptım negatif çıktı şuanda akıntım yine aynı siyah geliyo ama biraz çoğaldı
Aaaa çok sevindim darısı başima Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinBeklemedim yaptım pozitif cikti
AminAaaa çok sevindim darısı başima Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin![]()