- Konu Sahibi damla kadir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilemiyim
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi damla kadir
Kimyasal demek için çok erken takibini yaptır bence değerin normal canımkızlar test yaptım pozitif çıktı kan testim 18 çıktı . Aşılamamın 12. günü normal mi yoksa kimyasal mi ? doktor 2 gun sonra gel dedi basiniza geldimi hic ?
canimin ici cok sagolKimyasal demek için çok erken takibini yaptır bence değerin normal canım
Merhaba hanımlar adetim 7 gün gecikmisti dün kahverengimsi leke geldi sonra rengi siyaha döndü çok az miktarda geliyor yerleşme kanaması olması için adet günümden önce mi gelmesi gerekiyordu sizinde bilgilerinizi ve düşüncelerinzi almak isterim yardımcı olursanız sevinrim
Benim gecikince gelmişti
Yerleşme kanaması mi oldu sizdeBenim gecikince gelmişti
Evet ama benim pembemsiydi ve iki damla geldi daha da olmadı
Hım anladımEvet ama benim pembemsiydi ve iki damla geldi daha da olmadı
Başka bu tarz birşey yaşayan varmı acaba adet sayiliyormuMerhaba hanımlar adetim 7 gün gecikmisti dün kahverengimsi leke geldi sonra rengi siyaha döndü çok az miktarda geliyor yerleşme kanaması olması için adet günümden önce mi gelmesi gerekiyordu sizinde bilgilerinizi ve düşüncelerinzi almak isterim yardımcı olursanız sevinrim
Benim 6 gün gecikti ama ne zaman test yapilio siz yaptınız mjMerhaba hanımlar adetim 7 gün gecikmisti dün kahverengimsi leke geldi sonra rengi siyaha döndü çok az miktarda geliyor yerleşme kanaması olması için adet günümden önce mi gelmesi gerekiyordu sizinde bilgilerinizi ve düşüncelerinzi almak isterim yardımcı olursanız sevinrim
damla kadir
test yaptın mı canım
Heralde 10 gün geçince yapiliyo ben 38. günümde yani adetim 4 gün geçince yaptım negatif çıktı şuanda akıntım yine aynı siyah geliyo ama biraz çoğaldıBenim 6 gün gecikti ama ne zaman test yapilio siz yaptınız mj
Heralde adet oldum sanırsam ümitlenmistim hamile olabilirim diye ama bence değilim yine de doktora gitmeyi düsünüyorum siyah akıntı normal gelmiyo bı sağlık sorunum olabilir
Beklemedim yaptım pozitif ciktiHeralde 10 gün geçince yapiliyo ben 38. günümde yani adetim 4 gün geçince yaptım negatif çıktı şuanda akıntım yine aynı siyah geliyo ama biraz çoğaldı
Aaaa çok sevindim darısı başima Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinBeklemedim yaptım pozitif cikti
AminAaaa çok sevindim darısı başima Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin